(P) Ce lăzi și containere pot fi achiziționate de la schoellerallibert.com?

Publicat pe

Lăzile și navetele ce sunt folosite în zilele noastre în diverse industrii și domenii de activitate trebuie să fie cât mai rezistente și performate, dar și ecologice. Ele trebuie să garanteze calitatea produselor depozitate și transportate în ele de la locul de preluare și până la depozitarea sau livrarea lor. Exigențele pe care trebuie să le satisfacă sunt din ce în ce mai mari și ele sunt întrunite în cele mai multe cazuri doar de produsele disponibile la https://www.schoellerallibert.com.

Lucrând în strânsă legătură cu unii dintre cei mai importanți beneficiari de lăzi și navete stivuibile, toate produsele aflate în oferta acestui producător se adaptează perfect exigențelor domeniului căruia îi sunt destinate, atât ca formă și dimensiuni, cât și ca funcționalitate și materiale. Astfel în oferta producătorului se află pe lângă produse standard și multe produsele personalizate în funcție de solictările clienților. 

Compania se remarcă prin realizarea de produse cu formă deosebită, pereți dubli, navete  de tip „split box”, tehnologia de etichetare „In Mould Labeling”, mânere ergonomice. Toate aceste realizări sunt rezultatul unei stânse colaborări dintre beneficiari și companie și sporesc prin unicitate competitivitatea brandului. Grație inovării permanente și interesului pentru reciclarea și protejarea mediului, firma stabilește constant noi repere în domeniu și ajută marii producatori să-și îmbunătățeasca permanent vizibilitatea și renumele.

Și pentru că legislația internațională este din ce în ce mai strictă, toate produsele realizate sunt confecționate folosindu-se minimul optim de material și sunt complet reciclabile la sfârsitul perioadei de utilizare. Astfel toate produsele uzate sau care nu mai satisfac criteriile necesare, sunt preluate de producător și transformate în materie primă pentru produse noi.

Care sunt principalele tipuri de lăzi și navete dublu stivuibile aflate în oferta producătorului?

Produsele disponibile la aceste categorii sunt special create pentru anumiți producători și reprezintă unele dintre cele mai bune soluții disponibile pe piață. Printre acestea menționăm: Maxinest® Plus 600 x 400 x 194mm, Maxinest® Plus 600 x 400 x 360mm, Maxinest® multi-ht 400 x 300 x 107mm, Maxinest® 600 x 400 x 253mm, Maxinest® multi-height 600 x 400 x 199mm  etc.

Avantajele acestui tip de navete sunt:

 • greutate redusă;
 • durabilitate de viață mult mai mare;
 • condiții de igienă îmbunătățite;
 • o mai bună protejare a produselor;
 • o mai bună ergonomie;
 • eficință logistică;
 • pereți întăriți
 • bază ventilată
 • pot fi prevazute cu două mânere.

Așadar întrunesc toate calitățile pentru a fi cât mai apreciate de toți cei care au nevoie de astfel coșuri în preluarea și depozitarea mărfurilor lor.

Coșurile Maxinest sunt concepute special pentru a oferi condiții optime de:

 • Depozitare

Sunt sigure și ușor de stivuit în depozite, în funcție de model și de sarcina maximă admisă. Datorită materialelor și tehnologiei de proiectare folosite pot fi utilizate o perioadă îndelungată de timp, fără a se uza și continuând să ofere maximul de siguranță și igienă pentru produse. 

 • Temperatură

Podusele sunt concepute pentru a fi utilizate în cele mai variate condiții climatice. Coșurile de polipropilenă (PP) sunt ideale pentru utilizare între -10ºC și + 50ºC, cu multe modele rezistente de la -20ºC la + 60ºC, în funcție de încărcare și utilizare. Iar coșurile realizate din polietilenă de densitate mare (HDPE) sunt ideale pentru utilizare între -30ºC și + 30ºC, cu unele modele rezistente de la -40 ° C până la + 40 ° C, în funcție de încărcare și de utilizare. 

 • Spălare

Coșurile din polipropilană pot fi puse pentru spălare pentru scurtă perioadă de timp sub jet de apă la temperatura de 100 ° C. Coșurile de polietilenă de înaltă densitate (HDPE) pot fi curățate la temperaturi de până la + 80ºC.  Toate produsele pot fi spălate cu cei mai mulți detergenți pe bază de sodă, disponibili pe piață în prezent.

 • Rezistență chimică

Produsele Schoeller Allibert sunt rezistente la cei mai mulți agenți chimici folosiți în industrie pentru curățare sau pentru alte procese de igienizare.

 • Calitate și mediu

Toate fabricile Schoeller Allibert sunt certificate ISO 14001 și ISO 9001.

Grație acestor proprietăți, varietății și caracteristicilor specifice, produsele reprezintă soluția ideală pentru toți producătorii și procesatorii interesați de ele.

Schoeller Allibert  este o companie cu tradiție care inventează, proiectează, dezvoltă soluții de ambalare din plastic de mai bine de 50 de ani. Compania este prezentă pe toate piețele internaționale, fiind formată din cei mai importanți jucători din industrie: Schoeller, Wavin, Perstorp, Arca, Linpac, Allibert, Paxton, Stucki. 

Soluțiile furnizate de această mare companie se adresează tuturor clienților din domeniul agricol, industrial și alimentar, al producătorilor din industria auto, retail și pooling. În sprijinul tuturor  compania a dezvoltat o gamă variată de navete și ambalaje de plastic, atât standard, cât și personalizate, containere mari pliabile, paleți din plastic, cutii, containere stivuibile, coșuri, containere pe roți sau pentru manipularea lichidelor, ambalaje diverse, navete pentru băuturi sau dublu stivuibile, găleți pentru substanțe periculoase, toate aceste produse de plastic, de cea mai înaltă calitate le puteți găsi la acest producător.

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune soluții de coșuri și navete dublu stivuibile de plastic, de la cel mai important producător din domeniu, accesati site-ul Schoellerallibert.com!

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter