(P) Ce să-i dăruiești unei femei de Crăciun?

Publicat pe

Sfaturi pentru alegerea cadoului și 5 idei inspirate

Sigur există cel puțin o femeie specială în viața ta, căreia plănuiești să-i cumperi un cadou de Crăciun. Nu mai pierde timpul și cumpără-i ceva cât mai repede, pentru că mai este foarte puțin până la Crăciun. Ca să te ajutăm să găsești un cadou potrivit, într-un timp foarte scurt, am pregătit câteva sfaturi și idei pentru tine. Ține cont de ele și totul o să iasă perfect, îți garantăm!

Sfaturi care te vor ajuta să alegi cadoul pentru ea 

Alegerea unui cadou pentru o femeie reprezintă o provocare pentru orice bărbat. Uneori, găsirea unui cadou pentru o femeie este o misiune dificilă chiar și pentru o altă femeie. Urmează pașii de mai jos și o să alegi foarte rapid un cadou pentru ea.

  1. Gândește-te în ce grup de oameni poate fi încadrată femeia căreia urmează să-i cumperi un cadou pentru Crăciun. Face parte din categoria „membri foarte apropiați ai familiei', din grupul „prieteni foarte buni' sau din comunitatea „colegi de serviciu'? Încadrează femeia în categoria corectă, iar alegerea cadoului nu o să ți se mai pară o sarcină foarte dificilă.
  2. Ține cont de pasiunile sale. Orice face cu plăcere în timpul liber destinatara cadoului tău ar trebui să-ți ofere indicii valoroase cu privire la cadoul pe care urmează să-l cumperi. Dacă, de exemplu, femeii îi place să joace bowling, poate că nu ar strica să-i dăruiești o bilă de bowling. În cazul în care nu știai, un jucător de bowling, fie el amator sau profesionist, nu are niciodată suficiente bile de bowling. Sau, daca ii place sa faca fotografii rapide si de calitate alege un telefon iPhone XS la oferta de pe altex.ro.
  3. Cumpără-i ceva unic. Femeile adoră să fie în centrul atenției, așa că nu ar fi rău dacă ai putea să-i iei faci o surpriză unică. Dacă optezi pentru un obiect, alege ceva pe care să nu poată să îl vadă pe sau la o altă femeie.
  4. Ia-i ceva pentru ea. Femeia respectivă are o jumătate? Foarte bine! Însă ține minte că darul pe care vrei sa i-l faci este doar pentru ea, nu pentru ea și pentru partenerul său de viață. Așadar, nu-i dărui două bilete la un concert sau un la film, deoarece surpriza este, așa cum scriam anterior, doar pentru ea.
  5. Amintește-ți momentele speciale pe care le-ați petrecut împreună și alege un cadou în consecință. Nu este nevoie să-i cumperi ceva scump, ci doar un obiect simplu, care să-i amintească și femeii de clipele minunate petrecute împreună.

Idei de cadouri pentru ea 

Dacă tot ți-am dat câteva sfaturi pentru cum să alegi cadoul potrivit, ar fi bine să-ți oferim și câteva idei concrete, având în vedere că până la Crăciun mai sunt în jur de zece zile.

Un telefon iPhone XS 

Dacă ai un buget de cadouri extrem de generos, cumpără-i femeii un telefon iPhone XS. Telefonul Apple este un cadou premium, în condițiile în care prețul său, în varianta cea mai ieftină, este de circa 5.500 de lei. De ce merită să cumperi un astfel de cadou? Pentru că îi transmite persoanei căreia vrei să-i faci un cadou că este un om cu adevărat valoros pentru tine.

Dacă îți surâde ideea achiziției unui smartphone pe care să-l oferi cadou, dar nu ai mult peste 1.000 de euro pentru un asemenea dispozitiv, există și destule telefoane ieftine de calitate. Prin urmare, documentează-te bine și sigur o să găsești un telefon ieftin și bun pe care să-l cumperi pentru ca, mai apoi, să-l oferi cadou.

O brățară de fitness 

O brațară pentru fitness constituie o idee foarte bună de cadou, dacă destinatarei tale îi place să facă mișcare și, de asemenea, este o fană a tehnologiei. Spre deosebire de un iPhone XS, o brățară de fitness este mult mai ieftină. Poți să cumperi una cu mai puțin de 100 de lei. În plus, o brațară pentru fitness arată excepțional, înlocuiește cu succes tradiționalul ceas de mână și poate fi conectată cu alte gadgeturi.

O eșarfă din cașmir 

Persoana căreia vrei să-i faci un cadou de Crăciun este o femeie elegantă și manierată? Atunci, o idee ar fi să-i cumperi un eșarfă sau un fular din cașmir. Un astfel de cadou o să-i țină de cald pe timp de iarnă și, totodată, constituie un accesoriu vestimentar care o să-i scoată în evidență ținutele purtate. Pentru mai multe idei inspirate de cadouri pentru doamne citeste si articolul https://altex.ro/idei-cadouri-doamne-craciun/pag .

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter