(P) Iată ce nu trebuie să-ți lipsească din geantă atunci când pleci de acasă

Publicat pe

Se spune că există două mistere pe care bărbații nu le vor dezlega niciodată: ce-și doresc femeile și ce se află în gențile lor care parcă devin tot mai mari cu fiecare sezon. Psihologii spun că obiectele pe care o femeie le poartă zilnic în geantă îi oferă încredere și un sentiment de siguranță că poate face față oricărei situații neprevăzute. Iată care sunt recomandările noastre cu privire la produsele must-have din geanta oricărei femei cu un stil de viață modern.

Cremă de protecție cu factor solar
Chiar dacă nu mai suntem în plin sezon estival, protecția împotriva razelor solare nu este deloc de neglijat. Este adevărat că pielea noastră nu mai este expusă riscurilor de arsuri solare, însă razele UVA, cele responsabile cu ridarea și îmbătrânirea prematură a tenului nostru, nu țin cont de anotimp. De aceea e important să ai mereu la tine un produs cosmetic cu SPF, pentru a menține frumusețea și elasticitatea tenului tău în orice sezon. Fie că vorbim de un fond de ten sau de o cremă hidratantă care să țină piept vântului și fluctuațiilor de temperatură ale toamnei, asigură-te că au și factorul SPF, esențial pentru o piele sănătoasă.

O sticlă filtrantă pentru apă BRITA Fill&Go
O sticlă cu apă proaspătă nu trebuie să-ți lipsească nicicând din geantă. Menține-te hidratată ca să-ți poți păstra energia pe parcursul unei zile încărcate, dar nu uita că hidratarea este și unul dintre secretele unui corp frumos și sănătos. Așadar nu pleca de acasă fără sticla filtrantă BRITA Fill&Go Vital, un produs modern, chic și ușor de transportat. Practică și foarte cool în același timp, sticla BRITA Fill&Go filtrează apa în timp ce bei cu ajutorul discului filtrant care înlătură gustul și mirosul de clor, reduce impuritățile, precum și cantitatea de calcar și metale grele din apa. Poți reumple sticla oricând de la un robinet cu apă potabilă și te bucuri de un gust autentic al apei.

Cu BRITA Fill&Go Vital ai toate motivele să renunți la apa cumpărată zilnic în PET-uri. Cu o capacitate de 600 ml și dimensiuni potrivite pentru suporturile standard de recipiente din mașină, sticla Fill&Go are un design modern și e disponibilă în 4 variante de culori vesele – potrivite pentru fiecare membru al familiei sau pentru orice outfit vrei să îmbraci.

Șervețele uscate
O alergie care te cuprinde pe neașteptate, o experiență emoționantă la cinema, un banc bun auzit în birou sau poate chiar o neprietenoasă răceală de toamnă. Toate acestea au un singur lucru în comun: un pachet de șervețele uscate care funcționează ca o vestă de salvare în situațiile cu prea multe lacrimi sau cu un nas prea roșu. Sunt ușor de transportat, ieftine și mult mai utile decât șervețelele umede, deci nu trebuie să-ți lipsească nicicând din geantă.

O baterie externă pentru telefon
Un accesoriu deosebit de util pentru femeile cu un stil de viață activ. Un telefon cu bateria încărcată îți poate fi cel mai bun prieten, fie într-o situație socială neplăcută, fie în momentele de așteptare din trafic, de la medic sau din salonul de cosmetică. Alege o baterie de dimensiuni potrivite astfel încât să nu-ți ocupe mult spațiu în geantă, să nu fie prea grea, dar să aibă capacitatea de a-ți încărca telefonul la maximum. 

Un spray dezinfectant
Micuțul recipient cu soluție antibacteriană este un must-have în orice geantă, bagaj sau chiar buzunar. Datorită dimensiunilor reduse, este ușor de transportat, deci nu ai nicio scuză să nu-l porți mereu cu tine. Folosește-l după o călătorie cu mijloacele de transport în comun, după ce ai dat mâna cu cineva, după ce ai fost la cumpărături și chiar și după ce ai pus mâna pe bani. În plus, este o modalitate simplă și la îndemână de a-ți dezinfecta periodic laptopul sau telefonul mobil, obiecte cu care intri cel mai frecvent în contact și care pot fi un mediu propice de dezvoltare a bacteriilor.

Bomboane mentolate
După cafeaua de dimineață, prânzul luat la birou sau cina dinaintea unui film la cinema, o gumă de mestecat sau niște dropsuri cu efect de reîmprospătare a respirației sunt binevenite. Nu doar că te vei simți tu mai bine, dar vei fi întotdeauna apreciată dacă împarți și cu colegii sau prietenii tăi.

Spray antiperspirant
Doamnelor, să știți că „deodorantul mobil' nu este un secret doar al nostru. Există o mulțime de bărbați care păstrează mereu un deodorant stick în mașină sau în sertarul de la birou. Un stil de viață activ, un job solicitant, o familie cu care vrei să petreci cât mai mult timp și o gașcă de prieteni care insistă să vă vedeți cât mai des – iată o combinație care poate da naștere unor situații neprevăzute, la orice oră din zi sau noapte. Așa că e bine să fii mereu pregătită cu un deodorant sau un spray antiperspirant pentru o apariție cât mai fresh!

Ție ce produse nu-ți lipsesc din geantă atunci când pleci de acasă?

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter