(P) Pe 3 decembrie, Farmacia la Preţ Mic deschide o noua locaţie modernă

Publicat pe

Pe data de 3 decembrie, trebuie să îţi faci program să vizitezi cea mai modernă farmacie din București. Farmacia la Preț Mic a preluat un spațiu pe care l-a adaptat pentru a se potrivit cât mai bine nevoilor oamenilor!

Noutăți în Farmacia la Preț Mic

Luni, 3 decembrie, 2018, se deschid porțile celei mai mari și mai organizate farmacii, #FLPM. Este momentul ideal pentru cumpărăturile din-nainte sărbătorilor, așa că nu ezita să descoperi ofertele. Spațiul din Bulevardul Lacul Tei 31-33 este incapator si modern pentru a răspunde nevoilor de sănătate ale oamenilor. Cel mai important este faptul ca, oamenii care trec pragul farmaciei din Tei beneficiaza de prețuri foarte mici,

Cu ce vine în plus noua locație? Te vei bucura de o atmosferă relaxantă și de sfaturile prompte ale profesioniștilor din domeniu, farmaciști și asistenți de farmacie, care îți stau mereu la dispoziție. Farmacia la Preț Mic aduce în locația din Tei sute de produse noi, de la producători noi, pe care nu le găsești în alte locații, dar și multe case de marcat pentru a nu pierde timp, deoarece timpul clientilor este o prioritate pentru companiile care se respecta.

O noutate o reprezintă și gama variată de produse pe care o găsești disponibilă în farmacia din Tei, #FLPM. Acum toate doamnele și domnișoarele își găsesc produsele cosmetice cool si dermatocosmetice preferate în locația din Tei, iar mămicile vor reuși să își facă cele mai rapide cumpărături pentru bebeluși și nu numai. Toate cumpărăturile merg repede, celebrele cozi de la farmacii fiind de acum o istorie, deoarece farmaciștii sunt constant preocupati de aceasta problema.

#FLPM te asteapta si cu premii

Marea deschidere a farmaciei #FLPM aduce în prim plan și concursuri la care poți câștiga premii valoroase, cu un minim de efort. Începând cu data de 03 decembrie, chiar din ziua deschiderii și până pe 09 decembrie se va desfășura în farmacia din Tei un concurs care te poate face marele câștigător al unui telefon Iphone. Mecanismul de concurs este extrem de simplu. Mergi în noua locație Farmacia la Pret Mic, îți faci o poză pe care o urci pe Facebook împreună cu hastag-ul #FLPM din Tei si ai intrat automat în extragerea finală pentru marele premiu. Nu avem restricţii, aşa că orice persoană care vine în farmacie şi are cont de Facebook poate participa la concurs. Tot ce trebuie să faci este să ajungi pe data de 3 decembrie în locaţie pentru a-ți crește șansele de câștig.

Cum te bucuri de beneficiile din farmacie

Farmacia la Preț Mic se adaptează nevoilor oamenilor și pune la dispoziție un sistem de comenzi online eficient, creat pe site-ul: www.farmacialapretmic.ro. Ai posibilitatea să faci comandă oricând dorești, dar ce este cu adevărat de ajutor, datorită faptului că este o farmacie modernă, este faptul că a doua zi comanda este chiar in fata ochilor tai.

Dacă nu ai timp de pierdut prin trafic și ești din București, atunci comandă de la #FLPM de luni până joi, până în ora 15:00, iar a doua zi te poti bucura de produsele dorite.

Daca preferi insa experienta de a descoperi noua locatie, te așteptăm în #FLPM din Bulevardul Tei, în fiecare zi, de luni până vineri de la 8:00 până la 22:00, iar sâmbăta și duminica de la 8:00 până la 18:00.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter