(P) Plimbări distractive cu cei mici - cărucioare și scaune auto de la Nichiduță

Publicat pe

Încă din primele luni de viață ale celui mic, părinții își doresc să aleagă diverse articole care să le facă plimbările mai ușoare. Fie că este vorba despre călătoriile cu mașina sau prin parc, un cărucior și un scaun auto sunt absolut necesare. 

În acest sens, cărucioarele 3 în 1 sau 2 în 1 sunt la mare căutare. Pentru părinții care se află la prima experiență de a avea un copil, căruciorul ideal este destul de greu de găsit. Acest lucru este atribuit numeroaselor variante de pe piață. În plus, alți părinți vin cu recomandări diverse. Magazinele online sunt un punct de interes pentru publicul larg, deoarece vin cu avantajul de a alege modelul potrivit din confortul propriului cămin, iar un punct de reper recunoscut este Nichiduta.ro

Pentru părinții care își propun să facă multe călătorii, un aspect important ce trebuie urmărit atunci când achiziționează căruciorul este sistemul de pliere. Cu siguranță plimbările presupun mersul cu mașina și prin urmare căruciorul trebuie să încapă în portbagaj și să se plieze în unele cazuri chiar și cu o singură mână.

Modelele de pe Nichiduță.ro se adresează unui public cu cerințe variate, iar în ceea ce privește sistemele de pliere, acestea se regăsesc în majoritatea tipurilor de cărucioare. Cei interesați sunt invitați să vizualizeze specificațiile în amănunt în categoria dedicată din portofoliul Nichiduță

Merită de menționat și faptul că unele cărucioare beneficiază de o reducere de preț. Un exemplu este căruciorul transformabil 3 in 1 Coccolle Ambra Bej. Specificațiile sunt moderne, iar funcția de pliere este în modul carte. Mai multe detalii sunt prezentate amănunțit pentru fiecare produs pe Nichiduță.ro.

De ce sunt preferate scaunele auto rotative?

Scaunele auto sunt absolut necesare pentru orice călătorie cu mașina. Ține de legislație, dar și mai important este vorba despre siguranța celui mic. Modelele mai mici sunt denumite și scoici. Scaunul auto se poate alege separat sau poate fi la pachet cu un cărucior 2 în 1 sau 3 în 1. Este important de urmărit dimensiunea, pentru că aceste modele sunt diferite de la o vârstă la alta.

În afară de dimensiuni și scaunele auto au diverse specificații care se pliază pe cerințe variate. Scaunele auto rotative sunt preferate pentru faptul că asigură o plimbare relaxată și distractivă totodată. Principiul de 360 de grade constă în așezarea bebelușului în mașină în orice poziție. Este un avantaj utilizat în special în momentul amenajării și pregătirilor pentru drum. Astfel, scaunul se rotește și bebelușul poate fi așezat ușor cu fața spre portieră pentru ca ulterior să fie schimbată poziția.

Cu alte cuvinte cuvântul cheie este manevrabilitatea. Sistemul de prindere este Isofix cu prindere în cinci puncte, pentru ca cei mici să fie protejați în mod corespunzător. Dimensiunile unui astfel de scaun sunt reduse și astfel se elimină grija spațiului din mașină.

Părinții interesați de plimbări reușite și distractive cu cei mici în maşină găsesc modele variate de cărucioare, dar și de scaune auto potrivite pentru mai multe categorii de vârstă pe Nichiduță.ro.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter