Pamela Anderson - goală într-un ou, de Paște

Publicat pe

Pamela Anderson a încins de fiecare dată imaginația bărbaților datorită formelor sale voluptoase, dar și a formei de invidiat pe care o are la vârsta de 49 de ani.

Pentru că este Paștele, aceasta le-a făcut o supriză admiratorilor săi, mai ales celor de sex masculin, și s-a fotografiat complet goală ieșind dintr-un ou. Dacă cu ocazia acestei sărbători toată lumea ciocnește ouă roșii, sunt convinsă că după ce vei vedea imaginea vei avea fantezii cu frumoasa actriță.

Pamela arată fabulous la 49 de ani și nu se ferește să își etaleze formele care au consacrat-o cu fiecare ocazie. Aceasta postează des pe rețelele de socializare fotografii cu ea goală sau sexy îmbrăcată, iar ultimul pictorial a uimit pe toată lumea. În plus, de curând, aceasta a filmat și o reclama erotica pentru lenjerie intimă.

Pamela Anderson are doi băieți cu Tommy Lee, Brandon (20 de ani) și Dylan (19 ani). Aceasta a fost căsătorită cu Tommy din anul 1995 până în anul 1998. Pamela a mai fost căsătorită de încă trei ori, cu Kid Rock în perioada 2006-2007, iar cu Rick Salomon de două ori: în perioada 2007-2008 și 2014-2015.

Alexandra Popescu

Foto: Northfoto

Citește și:

Pamela Anderson, de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter