Paris Hilton a mărturisit care este cel mai mare regret al său: „Puteam fi ca Prințesa Diana!”

Publicat pe

Deși Paris Hilton duce o viață luxoasa în care toate poftele îi sunt împlinite, aceasta visează la viața pe care ar fi putut să o aibă daca filmarea erotică pe care a făcut-o cu fostul ei iubit, Rick Salomon, la 18 ani, nu ar fi fost împărtășită cu lumea întreagă.

În 2001, moștenitoarea imperiului Hilton a fost implicată într-un scandal de proporții mari. Iubitul ei de atunci a făcut publică filmarea numită ‘‘O noapte in Paris‘‘ fără consimțământul vedetei. Acest lucru i-a distrus șansa lui Hilton de a avea o reputație respectabilă și de a fi precum femeile pe care le admiră.

Citește și: Chris Brown a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat în seara în care a bătut-o pe Rihanna: „M-am simțit ca un monstru!'

„Este foarte dureros, deoarece toata viața am admirat-o pe Prințesa Diana și pe toate aceste femei elegante și minunate și simt ca Salomon mi-a răpit acest lucru. Puteam fi așa, dar din cauza filmării voi fi mereu judecată pentru un moment intim dintre mine și iubitul meu', a declarat designerul.

Consecințele acestei filmări au condus-o la depresie și la cel mai mare regret al său.

„Îmi doresc să nu-l fi cunoscut niciodată. Acesta este singurul meu regret în viață. Îmi doresc să nu-l fi cunoscut pe acel bărbat. Nu am putut ieși din casă luni întregi. Am fost depresivă, umilită. Nu voiam să fiu văzută în public',  a adăugat Paris.

Laura Oaida

Foto: Hepta

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter