(Foto) Party cu nominalizaţii la OSCAR 2014

Publicat pe

A devenit tradiţie ca înainte de decernarea Premiilor Oscar, Academia Americană de Film să organizeze o cină oficială la care să fie invitaţi nominalizaţii acelui an.

 

Asfel, că anul acesta i-am regăsit la petrecerea din Beverly Hills pe Cate Blanchett, Amy Adams, Bradley Cooper, Meryl Streep sau Leonardo DiCaprio.

 

Fără orgolii şi emoţii, cei nominalizaţi au păşit pe covorul roşu cu speranţa că pe 2 martie se vor afla printre marii câştigători.

 

Pentru această ocazie, Amy Adams a ales o ţinută din două piese, în tonuri de roşu, cămaşă şi pantaloni evazaţi, Cate Blanchett a arătat senzaţional în rochia argintie asimetrică, Lupita Nyongo a reuşit o nouă apariţie impecabilă, cu o rochie înflorată, iar Sandra Bullock a purtat un corset argintiu şi o fustă din datelă neagră, care i se potriveau perfect.

 

(Foto) Party cu nominalizaţii la OSCAR 2014(Foto) Party cu nominalizaţii la OSCAR 2014

Pentru ceremonia Oscarurilor, se anunţă astfel o mare întrecere nu doar în privinţa premiilor, ci şi a apariţiilor de pe covorul roşu.

 

Foto: Hepta 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter