Patrizia Paglieri: "Viaţa la fermă a fost un detox fără să plătesc" - EXCLUSIV

Publicat pe

Patrizia Paglieri vorbeşte despre „Ferma vedetelor”. A intrat în competiţie alături de fiul său, însă la scurt timp el a fost eliminat. Patrizia a continuat lupta, dar de duelul cu Tania Popa nu a mai trecut. Vedeta a vorbit în exclusivitate despre clipele prin care a trecut. 

„Ferma vedetelor” s-a dovedit a fi o experienţă frumoasă pentru toate vedetele. Patrizia ar merge din nou la fermă, ar repeta această situaţie în care a avut şi de câştigat. În interviul special acordat revistei VIVA!, vedeta a declarat că la fermă s-a simţit ca la o cură de detox, nu a fost nevoită să plătească faptul că a stat în natură.

„Mie mi-a plăcut foarte mult, a fost un detox fără să plătesc. Era aer curat, nu ne-am machiat şi atunci pielea respira. Adică a fost foarte frumos. Mie mi-a plăcut foarte mult. Aş pleca şi mâine. Da, aş repeta. A fost foarte frumos.”, a spus vedeta exclusiv pentru revista VIVA!.

În cadrul interviului, Patrizia ne-a povestit şi despre prieteniile pe care le-a legat în timpul show-ului. Priviţi materialul video!

 

Secrete de bucătărie de la Patrizia Paglieri

Când spui Patrizia Paglieri te gândești instant la aromata bucătărie italiană. Pasionată de arta culinară încă din adolescență, fostul jurat al emisiunii MasteChef își amintește cu plăcere de restaurantul mamei sale din Salerno, dar și de copilăria petrecută în bucătăria bunicii sale, acolo unde a descoperit cum să îmbine aromele care dau farmecul mâncărurilor tradiționale din Liguria.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter