Paula Chirilă ia lecții de parenting în Madagascar: ”Când o să ajung acasă, o să îi dau mai multă libertate Carlei”

Publicat pe

Paula Chirilă ia lecții de parenting. Vedeta îi duce dorul fiicei sale, înainte de plecare îşi făcea griji că nu va rezista fără Carla. Timpul a trecut, dar ea este tot cu gândul la micuţă. A învăţat ceva nou şi va aplica cu siguranţă acasă!

Primiți cu multă căldură în satul tradițional din Madagascar, 'Lemurii' (vedetele) au fost din nou uimiți de simplitatea vieții acestora și chiar au admis că au multe de învățat de la ei.

Cea care i-a ghidat pe 'Lemuri' pas cu pas a fost Voula, șefa tribului, în vârstă de 60 de ani, mai ales că ceștia au fost primii străini care au venit vreodată să locuiască în acest trib. „Se vedea clar că toată lumea o venerează și că nimeni nu îi iese din cuvânt”, a remarcat Dorian Popa. La scurt timp însă, copiii din sat i-au acaparat pe cei șapte, așa că a început o joacă generală.

„Când o să ajung acasă, o să îi dau mai multă libertate Carlei, copiii din Madagascar zburdă peste tot, nu stă nimeni cu gura pe ei: Copiii aceștia erau pe burtă, cu gura în nisip și nu aveau nicio problemă, noi ne facem griji și dacă pune mâna pe pisică”, a spus Paula Chirilă, în timp ce Sorana a reușit să îi învețe pe cei mici să cânte 'Podul de piatră'.

Copiii din Madagascar

Există viață și după divorț! Paula Chirilă, despre noul iubit. Declaraţii AICI!

Paula Chirilă ia lecții de parenting în Madagascar: 'Când o să ajung acasă, o să îi dau mai multă libertate Carlei'Paula Chirilă ia lecții de parenting în Madagascar: 'Când o să ajung acasă, o să îi dau mai multă libertate Carlei'

Paula Chirilă ştia că îi va duce dorul fiicei sale

Cel mai greu va resimți însă departarea de fiica sa. „O să îmi fie foarte dor de Carla. Cred că ea nu știe exact proporțiile acestei plecări, nu știe unde e Madagascar, i-am explicat în mare parte, dar ea e destul de mică. Nu știe cât de greu va fi, dar eu i-am zis că mami o să se distreze, merge puțin, se întoarce repede… Cumva, ea nu are noțiunea timpului foarte bine, nu știe ce înseamnă să lipsesc foarte mult, asta va fi problema”, a mai spus Paula.

Foto: PR, Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter