Pentru Andreea Marin ultimii 10 ani au fost cu „turbulențe”. Vedeta vorbește sincer despre schimbările din viața ei și despre fiica sa, Violeta

Publicat pe

Pentru Andreea Marin, ultimii 10 ani au fost plini de întâmplări plăcute și neplăcute. A trecut prin 2 divorțuri, s-a reinventat și are o fetiță superbă de care este extrem de mândră.

Intr-un interviu pentru „La Măruță', Andreea a vorbit sincer despre schimbările din viața ei din ultimii 10 ani și, deși viața a fost cu „turbulențe', cel mai frumoasă întâmplare a fost apariția Violetei.

„Ultimii 10 ani au fost turbulență totală. Viața mea nu a fost niciodată liniară. Am avut despărțiri de oameni în care am crezut. Violeta împlinește 10 ani. Cu alte cuvinte, acum 10 ani, a început din această perspectivă cea mai frumoasă perioadă a vieții mele', a spus Andreea Marin.

Și nu e niciun secret că vedeta a întinerit de-a dreptul în ultimii ani, iar asta o simte chiar și ea.

„Am costruit foarte mult, am trăit momente unice, momente la care nici n-aș fi visat înainte din această perspectivă a realizărilor profesionale, am salvat vieți. Am întinerit. Azi mă simt mai tânără ca la 20 și ceva de ani. Atunci era lupta aceea interioară de a dovedi, dar acum este un echilibru din acest punct de vedere', a mai dezvăluit vedeta.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter