Petrecere și cadouri de mii de euro pentru Ramona Gabor în Dubai! Vedeta a împlinit 29 de ani

Publicat pe

Ramona Gabor a împlinit vârsta de 29 de ani, iar vedeta a avut parte de o zi de naștere așa cum nu și-ar fi imaginat. Sora Monicăi Gabor a sărbătorit în Dubai, alături de iubitul ei și prietenii pe care îi are acolo.

Lux este cuvântul care descrie perfect petrecerea dată în cinstea Ramonei Gabor. Vedeta a petrecut în cel mai scump hotel din Dubai, Burj Al Arab, singurul hotel din lume de 7 stele.

Ramona Gabor este o norocoasă am putea spune. Vedeta a primit cadouri de mii de euro, cadouri pe care le-a pozat și apoi le-a postat mândră pe rețelele de socializare. Sora Monicăi Gabor a fost foarte încântată de petrecere, încât a vrut să arate tuturor prietenilor săi virtuali cum se distrează ea. Cu siguranță petrecerea a costat o avere.

Monica Gabor nu a fost alături de sora ei

Distanța este cea care le desparte pe surorile Gabor. Monica i-a transmis un mesaj absolut emoționant surorii sale. 'La mulți dragă surioară, Ramona Gabor,  ❤️  Happy Birthday to our amazing sister! Eu și toți cei care te cunoaștem și te iubim îți dorim îndeplinirea tuturor dorintelor. Eu și Alina ( )   nu ne putem imagina cum ar fi fost copilăria noastră fără tine, o persoana atât de specială si minunată!  Te iubim ❤️ și abia așteptăm să te sărbătorim și în Los Angeles!  Te așteptam cu mare drag!', este urarea făcută de Monica Gabor.

Petrecere și cadouri de mii de euro pentru Ramona Gabor în Dubai! Vedeta a împlinit 29 de aniPetrecere și cadouri de mii de euro pentru Ramona Gabor în Dubai! Vedeta a împlinit 29 de ani

Citește și: Ramona Gabor nu se mai ascunde! Primele imagini cu iubitul plin de bani al vedetei

FOTO: Facebook, Instagram

Diana Stamen 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter