Petrecere și cadouri de mii de euro pentru Ramona Gabor în Dubai! Vedeta a împlinit 29 de ani

Publicat pe

Ramona Gabor a împlinit vârsta de 29 de ani, iar vedeta a avut parte de o zi de naștere așa cum nu și-ar fi imaginat. Sora Monicăi Gabor a sărbătorit în Dubai, alături de iubitul ei și prietenii pe care îi are acolo.

Lux este cuvântul care descrie perfect petrecerea dată în cinstea Ramonei Gabor. Vedeta a petrecut în cel mai scump hotel din Dubai, Burj Al Arab, singurul hotel din lume de 7 stele.

Ramona Gabor este o norocoasă am putea spune. Vedeta a primit cadouri de mii de euro, cadouri pe care le-a pozat și apoi le-a postat mândră pe rețelele de socializare. Sora Monicăi Gabor a fost foarte încântată de petrecere, încât a vrut să arate tuturor prietenilor săi virtuali cum se distrează ea. Cu siguranță petrecerea a costat o avere.

Monica Gabor nu a fost alături de sora ei

Distanța este cea care le desparte pe surorile Gabor. Monica i-a transmis un mesaj absolut emoționant surorii sale. 'La mulți dragă surioară, Ramona Gabor,  ❤️  Happy Birthday to our amazing sister! Eu și toți cei care te cunoaștem și te iubim îți dorim îndeplinirea tuturor dorintelor. Eu și Alina ( )   nu ne putem imagina cum ar fi fost copilăria noastră fără tine, o persoana atât de specială si minunată!  Te iubim ❤️ și abia așteptăm să te sărbătorim și în Los Angeles!  Te așteptam cu mare drag!', este urarea făcută de Monica Gabor.

Citește și: Ramona Gabor nu se mai ascunde! Primele imagini cu iubitul plin de bani al vedetei

FOTO: Facebook, Instagram

Diana Stamen

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva