Pippa Middleton naşte în curând. Sora Ducesei de Cambridge e tratată ca o regină

Publicat pe

Sora Ducesei de Cambridge, Pippa Middleton, a ajuns de urgenţă la spital. Aceasta este însărcinată în ultimul trimestru şi se pare că se pregăteşte să nască. Suspiciunile sunt şi mai mari, soţul său a dus o mulţime de bagaje!

Pippa Middleton va aduce pe lume primul său copil şi al lui James Matthews. Ieri, 15 octombrie, pare că a fost o zi mare pentru întrega familie regală britanică. După vestea conform căreia Meghan, soţia Prinţului Harry, este însărcinată, vine una la fel de importantă. BABY NEWS au pornit din Marea Britanie spre întregul mapamond.

Sora Ducesei Kate a fost văzută intrând în spital cu mai multe bagaje. Aceasta a păşit în Lindo Wing of St. Marys Hospital, acelaşi spital în care sora sa a adus pe lume toţi cei trei copii ai ei cu Prinţul William.  Soţul Pippei Middelton a cărat mai multe bagaje, semn că se apropie marele moment.

Pe parcursul sarcinii, Pippa a declarat că s-a simţit foarte bine, nu a fost nevoită să întrerupă activităţile obişnuite. A jucat tenis şi a mers de mai multe ori la înot. „Am fost capabilă să mă port ca un om normal, să continui să practic sporturile, dar cu mai multă grijă”. 

Pippa Middleton naşte în curând. Sora Ducesei de Cambridge e tratată ca o reginăPippa Middleton naşte în curând. Sora Ducesei de Cambridge e tratată ca o regină

Cât costă spitalizarea Pippei Middleton

Conform informaţiilor apărute în presă, spitalizarea în incinta în care Kate Middleton i-a adus pe lume pe copiii Prinţului Harry, este destul de costisitoare. Pentru o singură noapte, aceştia trebuie să achite 7.500 de lire sterline.

Suma nu este deloc mică, pare că Pippa Middleton va fi tratată ca o regină.

Foto: Hepta 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter