Pippa Middleton, pe bicicletă pe străzile din Londra! Ipostaza în care rar este văzută sora ducesei Catherine de Cambridge

Publicat pe

Sora mai mică a ducesei Catherine de Cambridge a fost surprinsă în timp ce se plimba pe străzile din Londra cu bicicleta. Pippa Middleton se grăbea să ajungă la o întâlnire cu o prietenă.

Deși este o personalitate, Pippa Middleton este o femeie care adoră simplitatea și nu încearcă să iasă în evidență prin gesturi ieșite din comun. Sora mai mică a ducesei Catherine de Cambridge a fost surprinsă pedalând pe străzile din Londra.

Îmbrăcată într-o ținută lejeră, o pereche de jeans la care a asortat o jachetă groasă în nuanțe de gri, Pippa Middleton a ieșit la prânz cu o prietenă. Sora mai mică a ducesei Catherine de Cambridge și-a pus ghiozdanul în coșulețul de la bicicletă și a pedalat grăbită să ajungă la întâlnire.

În acest an, Pippa Middleton s-a căsătorit cu fostul pilot de curse și actual manager de fond de investiții James Matthews.

Pippa Middleton, pe bicicletă pe străzile din Londra! Ipostaza în care rar este văzută sora ducesei Catherine de CambridgePippa Middleton, pe bicicletă pe străzile din Londra! Ipostaza în care rar este văzută sora ducesei Catherine de Cambridge

FOTO: Hepta

Diana Stamen 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter