Povestea emoţionantă de viaţă a Cristinei Ciobănaşu. A devenit cunoscută la "Dansez pentru tine"

Publicat pe

Povestea emoţionantă de viaţă a Cristinei Ciobănaşu. La 21 de ani, micuţa actriţă are tot ce îşi doreşte. O viaţă frumoasă, o familie fericită, o carieră în plină ascensiune şi un iubit care e mereu alături de ea. Ei bine, lucrurile nu au stat aşa întotdeauna, mai ales atunci când a apărut în platoul de la „Dansez pentru tine”. 

Povestea Cristinei Ciobănaşu începe cu ani în urmă, în 2008, pe când era în vogă emisiunea de la Pro TV, „Dansez pentru tine”. Cazul său special a fost cunoscut atunci de întreaga ţară. Micuţa Cristina trăia cu bunica sa şi fratele, într-o singură cameră, nu aveau nici baie şi nici bucătărie. Alex Velea a fost impresionat imediat şi a decis să danseze pentru ea împreună cu Cristina Stoicescu.

Lucrurile au evoluat şi mai frumos pentru aceasta când „mama telenovelelor”, a decis să o adopte. Mai exact, Cristina s-a mutat la de Botoșani la București, și a locuit mai mult timp în casă fostului director al postului Acasă TV. A terminat şcoala gimnazială, iar mai apoi a mers la liceu.  Aceasta a absolvit Liceul de Arte Dinu Lipatti – București – secția actorie.

În tot acest timp, actriţa nu a uitat de părinţii săi de bunica, de fratele său. Îi vizitează constant, îi ajută şi de mult ori a postat în mediul online imagini cu ei.

Povestea ei nu se opreşte aici. După absolvirea liceului, chiar şi înainte a primit mai multe roluri în diverse seriale, dar s-a lansat şi în muzică. Pe 20 iunie 2011, împreună cu Lala Band, Ciobănașu lansează piesa „Stage of joy', ca un material promoțional pentru „Pariu cu viața'. În 2013, Ciobănașu și Vlad Gherman au anunțat că în paralel cu activitatea lor din Lala Band, se lansează în cariera solo și formează trupa One.

Ruxandra Ion, mama sa adoptivă, pare că veghează asupra celeia care a vrăjit-o cu ani în urmă, în legătura, probabil Cristina primeşte şi sfaturi de a părintele său.

În ceea ce priveşte viaţa personală, Ciobănașu și-a început relația cu actorul Vlad Gherman pe 18 martie 2012. Începând din 2014 cei doi sunt logodiți, dar au anunțat că nu intenționează să facă nunta în perioada următoare.

Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman, despre vacanţa de vară

După ce au terminat filmările pentru primul sezon Fructul oprit, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și-au încărcat bateriile într-o binemeritată vacanță. În această vară, cei doi au bifat două destinații diferite, dar frumoase, din care s-au întors încărcați cu suveniruri și multă energie.

Am avut nevoie de o vacanță lungă, exact așa a și fost. Ne-am odihnit. De fapt, asta este tot ce ne-am dorit, să ne odihnim. Și cum să te odihnești mai bine decât la plajă și la soare? Am fost la mare. Am fost în Cuba. A fost pentru pentru prima oară, nu mai fusesem niciodată. A fost o experiență interesantă, dar sincer nu aș mai repeta-o. Înainte să plec, mă uitasem la <>, filmat în Cuba, lumea dansa în stradă, super acțiune, zic:<>. Când am ajuns acolo am realizat că nu avea nici o legătură cu ce văzusem în filme sau în documentare. Este sărăcie lucie, te sperie când vezi localnicii, foarte slabi, animalele la fel! Am fost cu un ghid, într-o excursie, și la un moment dat ne-a arătat vacile pe un câmp, care erau slabe ca niște câini maidanezi, te sperie ce vezi acolo!', povestește Vlad Gherman.

Vacanța din acest sezon a fost completată de un sejur de cinci zile în Barcelona, unde au mers pentru prima dată împreună. Anul ăsta, am fost în două locuri total diferite, dar frumoase amândouă! După ce n-am întors din Cuba, am plecat în Barcelona. Am vizitat o grămadă, cât am putut, oricum trebuie să ne mai întoarcem acolo! Am luat trabucuri, bineînțeles, din Cuba. Din Barcelona, am venit cu un bagaj plin numai cu suveniruri! Am luat de peste tot de pe unde am vizitat, cărți, scrumiere, ciocolată, magneți', spune Vlad.

Povestea emoţionantă de viaţă a Cristinei Ciobănaşu. A devenit cunoscută la "Dansez pentru tine"Povestea emoţionantă de viaţă a Cristinei Ciobănaşu. A devenit cunoscută la "Dansez pentru tine"

Foto: PR, Youtube, Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter