POZE: Viaţa Mihaelei Rădulescu la Monaco

Publicat pe

Mihaela Rădulescu trăieşte de ani buni la Monaco, alături de Ayan, fiul său şi al omului de afaceri Elan Schwartzenberg. Diva duce un trai normal, cu activităţi obişnuite, într-un oraş care respiră lux şi opulenţă.

 

mihaela-radulescu-monaco_274f978a8c

Foto: Facebook

Mihaela trăieşte de ani buni la Monaco, alături de fiul ei Ayan. A luat această decizie imediat după divorţ, din dorinţa de a-i oferi copilului ei linişte şi o educaţie aleasă.Chiar dacă locuieşte într-un oraş ce respiră lux şi bogăţie, Mihaela duce un trai normal, cu activităţi obişnuite, ce le oferă, ei şi fiul ei, confortul de acasă. În acest weekend, diva a postat pe Facebook o serie de fotografii personale, din intimitatea căminului său.

 

Instantaneele o surprind pe vedetă în timp ce se pregăteşte să plece la piaţă, dar şi când se întoarce, cu plasa plină de bunătăţi şi…ceapă! „Înapoi de la piaţă, cu ceapă cu tot' a scris Mihaela în descrierea pozei.

RTEmagicC_mihaela3.jpg

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter