Premiile Emmy 2017: Nicole Kidman și Alexander Skarsgard s-au sărutat chiar în fața soțului lui Nicole

Publicat pe

Nicole Kidman și Alexander Skarsgard au oferit faza serii la Premiile Emmy de duminică seară. Cei doi s-au sărutat chiar în fața soțului lui Nicole, Keith Urban.

Alexander Skarsgard a fost unul dintre norocoșii câștigători de la Emmy. El a luat un premiu pentru cel mai bun actor în rol secundar într-o miniserie sau film de televiziune pentru rolul său din „Big Little Lies' în care joacă alături de Nicole Kidman. Și seara a fost a lor!

În timp ce Alexander mergea să își ridice premiul, s-a oprit să sărbătorească gloriosul moment cu soția sa din serial, Nicole, însă nu a primit doar o îmbrățișare ca semn de felicitare, ci un sărut… pe buze. Și asta nu e tot! De față era chiar Keith Urban, soțul actriței, care a fost martorul celui mai hot moment al serii.

 

Însă Nicole și Alexander au împărtășit multe momente intime în rolurile lor de pe ecran, iar din această cauză șoțul lui Nicole nu a părut deranjat de modul în care actrița și-a felicitat colegul de platou. De asemenea, și Nicole Kidman a fost răsplătită cu un Emmy pentru cea mai bună actriță într-o miniserie sau film de televiziune pentru rolul din „Big Little Lies'.

Alexandra Popescu

Foto: Twitter

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter