Premiile GOPO, oscarurile româneşti. Pavel Bartoş: "Avem actori mai buni decât cei de la Oscar"

Publicat pe de Cristina Pîrvu

Premiile GOPO, oscarurile româneşti. Eveniment de marcă în această industrie, gala a reunit nume mari din actorie, dar şi vedete pe sprânceană. Am fost curioşi să aflăm de la ele dacă se simt ca la Oscarurile de peste Ocean. S-au declarat tare încântate! 

Au participat la Gala Premiilor Gopo şi le-am întrebat pe vedete dacă aceste eveniment le aminteşte de Gala Premiilor Oscar. Pavel Bartoş a lăudat imediat actorii români.

„De ce să nu îndrăznim să gândim mare, să avem curaj. Normal că trebuie să păstrăm proporţiile, dar eu zic că la nivelul actorilor avem unii nu comparabil, ci unii chiar mai buni decât cei de la Oscar. Actorii noştri de teatru, film, nu că sunt comparabil, în multe privinţe, eu cred că sunt, şi o spun cu mâna pe inimă, mult mai mari decât cei de la Hollywood.”, ne-a declarat Pavel Bartoş.

Dana Rogoz, Marina Almăşan au făcut declaraţii uimitoare despre acest subiect.

 

Câştigătorii GOPO 2018

Cea de-a 12-a ediție a Galei Pemiilor Gopo și-a desemnat câștigătorii pentru anul 2018, într-un eveniment de amploare care a avut loc în Sala Mare a Teatrului Național din Capitală. Artiști din lumea teatrului și a filmului, oameni de televiziune și vedete au pășit în seara de 27 martie pe covorul roșu pentru a asista la decernarea premiilor celor mai mari valori ale cinematografiei românești.

Foto: Angelescu Dumitru

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter