Prima căsătorie regală gay din istoria Angliei. Vărul Reginei Elisabeta a-II-a şi iubitul şi-au oficializat relaţia

Publicat pe

Prima căsătorie regală gay din istoria Angliei. Vărul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, Lordul Ivar Mountbatten, s-a căsătorit cu iubitul lui. Această nuntă a fost aprobată şi susţinută de către familia regală britanică. 

Duminică, la aproape doi ani după ce a dezvăluit lumii întregi că este bisexual, fiul cel mai mic al lui David Mountbatten, cel de-al treilea marchiz al Milford Haven, și vărul Reginei, s-a căsătorit cu James Coyle.

Cei doi și-au unit destinele în fața a 60 de rude și prieteni, inclusiv cele trei fiice ale Lordului Ivar. La eveniment nu au participat, însă membrii de seamă ai Casei Regale.

Fosta sa soție, Penny, cu care lordul are trei fiice, a fost cea care l-a condus pe drumul spre altar. „A fost ideea fetelor”, a explicat fosta lui soție decizia de a-l conduce la altar, într-un interviu pentru Daily Mail. „Sunt extrem de emoționată și onorată în același timp”. Penny își susține extrem de mult fostul soț și noua lui relație și știa de faptul că acesta este bisexual de când s-au căsătorit.

Cei doi au decis să amâne luna de miere pentru anul următor, oscilând ca destinație între Grecia sau Croația.

5 lucruri pe care doar Regina Angliei le poate face

Să fii regină presupune o mulțime de obligații, dar și nenumărate beneficii de care muritorii de rând nu au parte, iar Elisabeta a II-a nu face excepție de la regulă. Iată care sunt cele 5 lucruri pe care doar Regina Angliei le poate face, lucruri pentru care orice om obișnuit ar fi arestat!

Foto: Instagram, Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter