Prima declaraţie a Ancăi Serea, după ce a ajuns de urgenţă la spital! Motivul pentru care a solicitat ajutorul medicilor

Publicat pe

Anca Serea a ajuns zilele trecute de urgenţă la spital. Vedeta a explicat că munceşte foarte mult în această perioadă şi din acest motiv a avut nevoie de ajutor specializat.

Vedeta a dezvăluit că are are probleme legate de anemie. Munca din ultima perioadă şi-a lăsat amprente asupra stării sale de sănătate.

„Sunt bine, am nişte probleme legate de anemie, dar starea mea este una bună. Viaţa merge înainte şi sunt foarte fericită că pot să fac multe lucruri frumoase, să ajut lumea şi că sunt implicată în cât mai multe proiecte, deci mă simt bine. Încerc să mă reculeg. (…) Aseară am avut un o noapte mai grea puţin, dar acum sunt bine, am o anemie mai severă, dar nu e nicio problemă, o ţin sub control, doar că am muncit mai mult în ultima perioadă”, a spus Anca Serea pentru Antena Stars.

Astăzi, ea şi Adi Sînă au un motiv măreţ de sărbătoare, împlinesc doi ani de la nuntă. Anca Serea a postat un mesaj în mediul online şi a încărcat o fotografie de la nuntă în care ea şi soţul său tăiau tortul.

„Aniversare frumoasă nouă! Au trecut doi ani de la nunta noastră!' a scris pe Instagram Anca Serea.

Foto: Instagram

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter