Prima fotografie cu fiica lui Cristiano Ronaldo! Alana Martina a moştenit din trăsăturile tatălui ei celebru

Publicat pe

Cristiano Ronaldo a devenit tată pentru a patra oară la începutul acestei luni! Iată cum arată fiica sa, Alana Martina,  şi a celebrei Georgina Rodriguez, fotomodelul alături de care celebrul fotbalist trăieşte de ceva timp o poveste de dragoste!

Celebrul star şi-a făcut curaj şi a arătat lumii întregi chipul fetiţei sale, Alana Martina. Micuţa este primul copil al cuplului Ronaldo – Georgina Rodriguez, dar al patrulea pentru fotbalistul lui Real, care până acum apelase la mame surogat.

Într-o fotografie încărcată recent pe Instagram, Cristinao Ronaldo îşi ţine comoara în braţe. Alana Martina este aşezată pepiciorul tatălui ei, fiind îmbrăcată într-o bluziţă roz cu o pereche de pantaloni gri. Are chiar şi o suzetă prinsă de haine. Amândoi se uită fix spre aparatul de fotografiat ca doi profesionişti!

 

Cristino Ronaldo trăieşte povestea de dragoste cu Georgina Rodriguez din toamna anului trecut. Cei doi s-au cunoscut-o în capitala Spaniei. Înainte ca Georgina să rămână însărcinată, fotbalistul avea deja trei copii, toţi făcuţi însă cu mame surogat. Ultimii doi, gemeni, s-au născut la începutul lunii iunie. Au apărut informaţii cum că Mateo şi Eva l-ar fi  costat pe CR7 200.000 de euro.

Cu toate acestea, pentru Cristiano jr. se pare că fotbalistul i-ar fi  plătit celei care l-a născut 11,3 milioane de euro.

Cristiano Ronaldo alături de copiii săi, Cristiano Jr. – Mateo – Eva, şi Georgina, iubita sa

Foto: Instagram

Cristina Pîrvu

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter