Prima poză cu burta de gravidă a Elenei Udrea

Prima poză cu burta de gravidă a Elenei Udrea. Politicianul a anunţat pe data de 17 februarie faptul că este însărcinată pentru prima oară. Va avea gemeni şi amândoi vor fi băieţi. Viitorul tată, Alexandrov Adrian, a publicat prima poză cu partenera sa, însărcinată întâia dată. 

Elena Udrea radiază de fericire. Cu câteva zile în urmă, vedeta a declarat în exclusivitate pentru Antena 3 că este însărcinată. Va avea gemeni, băieţi. Este un vis care acum s-a transformat în realitate.Va deveni mamă şi-l va face tată pe cel pe care îl iubeste de câţiva ani. 'Sarcina evoluează bine, este gemelară, deci sunt doi băieți. (…)  Eu sunt între două proceduri medicale, pe care le fac la Atena. După ce am făcut-o pe prima, am venit aici. Apoi, săptămâna viitoare este ceea de a doua. Dacă toate lucrurile decurg bine, mă întorc acasă', a declarat Elena Udrea, care se află în vacanță în Costa Rica, momentan.

Acum câteva săptămâni, partenerul vedetei a încărcat pe Facebook o imagine cu el şi Elena Udrea. Se pare că pe vremea aceea, ea era însărcinată probabil în aproape trei luni. Stă aşezată pe scaun, poartă pantaloni şi un pulover ambele deschise la culoare, aşadar a renunţat la apariţiile mai sexy, dar şi la tocuri. Sarcina nu este foarte evoluată aşa că nu are o burtă care să sară în evidenţă. Avea zâmbetul până la urechi semn că se simte foarte bine.

Mai mult decât atât, vedeta ţine un copil în braţe, simţurile materne deja au apărut. Ei arată spre cameră că sunt ok, par fericiţi şi liniştiţi.

Elena Udrea, naşă de botez

În luna decembrie a anului trecut, Elena Udrea şi Alexandrov Adrian au fost naşi de botez. Au devenit împreună părinţii spirituali ai unei fetiţe frumoase şi sănătoase. Au pus pe Facebook o imagine, fiind mândri de micuţa lor.

„Să ne trăiască Maria Natalia  ❤️ ☺️ 🇷🇴 🍷”, au scris ei pe reţeaua de socializare.

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro
Loading...