Prima reacție a Shakirei legată de despărțirea de Pique: „Lucrurile sunt...”

Publicat pe

După ce presa catalană a scris că despărțirea dintre Shakira și Gerard Pique este oficială și că artista s-ar fi mutat deja din căminul conjugal din Barcelona, aceasta a avut prima reacție legată de zvonurile despre acest subiect.

De mai bine de o lună circulă zvonuri cum că Shakira și Pique s-ar fi despărțit după 7 ani de relație și doi copii împreună. „Shakira nu mai suporta situația', asta ar fi declarat un apropiat al celor doi, potrivit presei tabloide, așa că Shakira a reacționat pentru prima dată și a vrut să lămurească situația. Însă nu ea personal, ci prin intermediul managerului său.

Citește și: La mulţi ani, Adela Popescu! Motivul pentru care vedeta a lăcrimat prima oară la 31 de ani

„Relaţia dintre Shakira şi Pique este în continuare puternică, totul merge bine. Lucrurile sunt la fel ca şi până acum. Cele apărute în presă sunt doar zvonuri venite de la oameni care îi vor răul lui Pique', ar fi spus managerul artistei, potrivit Hola Magazine.

Mai mult, pentru a întări faptul că nu este vorba de nicio despărțire la mijloc, Shakira a postat pe contul său de Instagram un videoclip în care cântă o piesă de dragoste și pe care, aparent, i-o dedică lui Pique. Nici fotbalistul nu s-a lăsat, așa că a distribuit clipul Shakirei pe Twitter și a adăugat multe inimioare și pupici în dreptul postării, semn că focul iubirii dintre ei nu s-a stins încă.

 

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter