Primele declaraţii ale Ramonei despre sarcina Monicăi Gabor

Publicat pe

Primele declaraţii ale Ramonei despre sarcina Monicăi Gabor. Fosta soţie a lui Irinel Columbeanu trăieşte de o bună perioadă de timp o poveste de dragoste alături de Mr. Pink. Ambii au copii din căsniciile anterioare, dar nu au unul al lor. 

S-a zvonit că Monica Gabor, fosta soţie a lui Irinel Columbeanu, ar fi însărcinată a doua oară. L-ar face tată pentru a doua oară pe Mr. Pink? Sora ei, Ramona, a dat primele declaraţii despre posibila sarcină.

„Întrebaţi-o pe Monica mai bine. Când o să fie vorba despre burtica mea, atunci o să vorbesc cu mare drag, dar momentan nu pot să vorbesc despre burtica nimănui.”, a spus Ramona Gabor la Antena Stars.

Citeşte şi:

Elena Băsescu a plecat din țară împreună cu iubitul, după ce s-a aflat că e însărcinată

Monica Gabor, însărcinată a doua oară?

Presa a aspeculat că vedeta ar fi din nou însărcinată, după ce a fost surprinsă alături de fiul lui Mr. Pink, unde afișează o burtică de gravidă. Cu fiul nostru la o plimbare', a scris Monica Gabor în dreptul filmulețului postat pe contul de Instagram. Iar fanii s-au și grăbit să o felicite.

Foto: Instagram

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter