Primele imagini cu băiețelul Roxanei Ciuhulescu. Micuțul seamănă cu mama lui

Publicat pe

În urmă cu doar câteva zile, Roxana Ciuhulescu a născut cel de-al doilea copil. Micuțul Cezar Ioan a fost un copil foarte dorit, iar acum acesta le umple viața de bucurie celor doi părinți. Vedeta  postat și primele imagini cu băiețelul ei.

Prezentatoarea TV a avut emoții foarte mari, chiar dacă nu se află la prima naștere. Roxana Ciuhulescu și soțul ei Silviu au început să plângă în momentul în care și-au văzut băiețelul.

„Ne simțim foarte bine… Aveam mari emoții, înainte să intru în sala de operații tremuram ca piftia. Am întrebat-o pe doctoriță dacă este frig în sală, dar nu, tremuram de emoții. Senzațional când l-am ținut în brațe, a plâns imediat, astea sunt primele semne. A luat nota zece la naștere. De când am auzit primul scâncet mi-au dat lacrimile și lui Silviu la fel. Mă uitam la ei că au început să vorbească și în momentul ăla bebelușul a deschis ochișorii ăia albaștrii și soțul meu avea șiroaie de lacrimi', a declarat Roxana Ciuhulescu.

Cezar Ioan

Cezar Ioan

Citește și: Roxana Ciuhulescu a născut cel de-al doilea copil. Micuțul este perfect sănătos

Roxana Ciuhulescu a născut de ziua soțului ei

'Iubitule, așa-i că știi că în viață nu-i nimic întâmplător? Ne-am întâlnit – deloc întâmplător, ne-am îndrăgostit și dragostea noastră a fost încununată – deloc întâmplător de …Cezar! El a venit de ziua ta, ca să-ți demonstreze cât te iubesc! De venirea lui a avut grijă, minunata Cezara Bucur, un medic de excepție , care împreună cu echipa Columna Medical Center au avut grijă ca visul meu să se împlinească, deloc întâmplător, la 10 ani după nașterea Cleopatrei.  Eu cred că bunul Dumnezeu mi le-a hărăzit pe toate astea…. deloc întâmplător! La mulți ani, Silviu! Să ne trăiești sănătos Cezar, să ai o viață lungă & frumoasă! Vă iubesc nespus!', este mesajul vedetei, după ce a născut.

FOTO: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter