Primele imagini cu Beyonce după ce a născut - cât de bine arată artista la doar o lună de când a devenit mamă!

Publicat pe

În urmă cu o lună, Beyonce aducea pe lume cei mai așteptați gemeni din SUA, însă în mare secret. Acum, după ce a făcut publică și prima fotografie cu micuții, artista și-a uimit fanii și cu forma fizică de invidiat pe care și-a recăpătat-o într-un timp extrem de scurt.

După ce a devenit pentru a doua oară mamă, Beyonce radiază și asta se poate observa cu ochiul liber din pozele pe care le-a postat pe contul său de Instagram. Mai mult, aceasta pare să fii revenit aproape complet la silueta pe care o avea înainte și nu s-a dat în lături să poarte o rochie foarte scurtă, mulată și tocuri extrem de înalte deși a născut cu doar o lună în urmă.

Citește și: Cum au decorat vedetele din România camerele copiilor. Imagini de poveste

După ce a făcut furori pe Instagram cu fotografia cu gemenii, care a strâns milioane de like-uri în doar câteva ore, Beyonce a vrut să le arate tuturor cât de bine se simte după ce a devenit mama din nou. Aceasta a ieșit împreună cu soțul ei, Jay Z, în oraș și au petrecut o seară romantică în doi. Se pare că regretul rapperului și faptul că a recunoscut public că a înșelat-o pe Beyonce i-a apropiat și mai mult pe cei doi.

Primele imagini cu Beyonce după ce a născut - cât de bine arată artista la doar o lună de când a devenit mamă!Primele imagini cu Beyonce după ce a născut - cât de bine arată artista la doar o lună de când a devenit mamă!

Alexandra Popescu

Foto: Instagram 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter