Primele imagini cu Emmanuel Macron și Brigitte Macron în România. Iată ce au purtat prima doamnă a Franței și prima doamnă a României

Publicat pe

Președintele Franței, Emmanuel Macron, și soția sa, Brigitte Macron, au ajuns în România și au fost primiți la Palatul Cotroceni de către președintele României Klaus Iohannis și de către Carmen Iohannis. Vizita la București a președintelui francez face parte din turul său european. Iată primele imagini!

De cum au coborât din mașină, Emmanuel Macron și Brigitte Macron au atras toate privirile prin eleganța lor, la fel și Klaus Iohannis și Carmen Iohannis. Așa cum ne-a obișnuit, prima doamnă a Franței a surprins plăcut prin ținuta ei formată dintr-o rochie bleumarin închis peste care a adăugat un sacou cu fermoar în aceeași nuanță. În picioare a purtat o pereche de pantofi tip stilleto, iar părul și l-a prins într-un coc elegant la spate.

Pe de altă parte, Carmen Iohannis s-a remarcat printr-o rochie albă, deasupra genunchilor, decupată în zona umerilor. Aceasta a asortat ținutei o pereche de pantofi albi și un clutch în aceeași nuanță și a fost carismatică ca de obicei.

Primele imagini cu Emmanuel Macron și Brigitte Macron în România. Iată ce au purtat prima doamnă a Franței și prima doamnă a RomânieiPrimele imagini cu Emmanuel Macron și Brigitte Macron în România. Iată ce au purtat prima doamnă a Franței și prima doamnă a României

Foto: Captură Digi 24, Hepta 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter