Primul PORTRET OFICIAL al cuplului regal britanic împreună cu bebeluşul George

Publicat pe

Familia regală a Marii Britanii a făcut public primul portret oficial care îl include şi pe prinţul George, alături de ducesa de Cambridge, prinţul William, dar şi de cei doi câini ai familie.

Photos officielles du Prince William, de sa femme Catherine Kate Middleton, et de leur fils le Prince George de Cambridge, a Londres

 

Foto: Hepta

 

Fotografia este făcută chiar de tatăl lui Kate, Michael Middleton, in grădina din spate a reşedinţei Middleton, în Berkshire, şi îi înfăţişează pe prinţul William şi pe ducesa Catherine zâmbind, iar în braţele acesteia pe micul prinţ George, scrie dailymail.co.uk.

Reprezentanţii Palatului Kensington au spus că fotografiile au fost făcute cu un aparat ieftin, la începutul lunii august. Decizia de a-l folosi ca fotograf chiar pe tatăl ducesei le-a aparţinut lui William şi Kate, potrivit surselor citate de dailymail.co.uk. Aceştia au ţinut să nu strice 'micul balon al familiei fericite' care a existat în familia Middleton încă de la naşterea lui George.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter