Prinţesa a renunţat la caleaşcă! Fiica regelui Suediei, Madeleine, a înlocuit trăsura regală cu taxiul newyorkez

Publicat pe

Prinţesa Madeleine a Suediei a fost surprinsă recent în New York. A lăsat maşinile luxoase de o parte şi s-a deplasat prin agitaţia urbană cu taxiul. Nu multe personalităţi ale caselor regale ar fi aşa de îndrăzneţe.

Zilele acestea, Prinţesa Madeleine a Suediei a fost văzută în New York. Are motive serioase pentru care iese aşa de des în oraş. Aceasta lucrează ca voluntar la World Childhood Foundation. Ce a atras imediat atenţia este faptul că s-a comportat ca o persoană normală, nu ca una de viţă nobilă. A fost văzută coborând dintr-un taxi în mijlocul oraşului.

Prinţesa a purtat haine normale, casual. A optat pentru o bluză, un sacou şi o pereche de stiletto nude în combinaţie cu un pantalon bleumarin. A avut un look fresh, tineresc, semn că e mai mult decât încântată de viaţa pe care o duce acum.

Prinţesa Madeleine a Suediei s-a mutat la New York pentru a lucra voluntar la World Childhood Founda­tion, asociaţie înfiinţată în 1999 chiar de regina Silvia. Aici l-a cunoscut pe Chris ONeil, expert în finanţe, împreună cu care s-a mutat abia după doi ani de relaţie.

Căsătoria dintre Madeleine şi Chris a avut loc în 2013 şi a fost cu adevărat o nuntă de basm. Prinţesa a purtat o rochie Valentino din organza de mătase naturală, cu o trenă bogată, de 4 metri. S-au plimbat cu trăsura pe străzile din Stockholm şi s-au lăsat admiraţi de locuitorii oraşului.

Foto: Hepta

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter