Prințul Charles se află în vizită oficială în România. Iată gestul pe care l-a făcut înainte de vizita la Palatul Cotroceni!

Publicat pe

Prințul Charles, moștenitorul coroanei britanice, se află în vizită oficială în România, fiind prima țară pe care o vizitează după declanșasarea Brexitului.

Deși a fost de nenumărate ori în România, Transilvania fiind locul său de suflet unde merge de câte ori are ocazia, Prințul de Wales este doar la cea de-a doua vizită oficială, prima fiind în anul 1998.

De această data s-a întâlnit cu președintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, acolo unde șeful statului l-a decorat cu Steaua României, în Ordin de Mare Cruce. Înainte de vizita la Cotroceni, prințul Charles a mers la Mormântul Soldatului Necunoscut din Parcul Carol, unde a depus o coroană de flori.

Prințul Charles se află într-un turneu European, iar pentru că iubește România, a ales ca țara noastră să fie prima pe care o vizitează. Turneul va continua în Italia și Austria.

L-am primit astăzi, la Palatul Cotroceni, pe Prinţul Charles, un prieten apropiat al României. Prin implicarea sa susţinută şi constantă, Prinţul Charles are un merit important în promovarea imaginii și a potențialului natural ale României în lume', a scris președintele României, Klaus Iohannis, pe pagina sa de Facebook.

Prințul Charles va sta în România 3 zile, iar turneul său european după Brexit se va încheia pe 6 aprilie.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Prinţul George – Fotografie de familie alături de Regina Elisabeta a II-a, Prinţul Charles şi Prinţul William

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter