Prinţul George, ameninţat de ISIS – Jihadiştii au postat online o fotografie şi un mesaj pentru fiul prințului William și al lui Kate Middleton

Publicat pe

Prințul George nu a scăpat şi se pare că este o ţintă a grupărilor teroriste. Jihadiștii au postat online o fotografie cu fiul prințului William și al lui Kate Middleton.

Prințul George a fost amenințat de ISIS recent. Teroriştii au luat în vizor familia regală britanică, mai exact jihadiştii au anunţat că aceştia nu vor fi lăsați în pace.

Mesajul era alcătuit dintr-un vers dintr-un cântec jihadist.

„Când vine războiul cu cântecul gloanțelor, coborâm în neîncredere, dorind represalii'.

Pe lângă cuvintele acestea, gruparea a postat şi o fotografie a viitorului rege pe o rețea de socializare criptată.

Nu este pentru prima dată când familia regală este ameninţată. Luna trecută, ISIS îl amenință pe Prințul Harry într-un clip publicat online. Un luptător jihadist care se identifică drept Abu Uqayl îl amenință pe nepotul reginei Elisabeta că îi va arunca în aer elicopterul Apache.

ISIS l-a provocat pe prințul Harry, care a fost pilot de elicopter în Afganistan, să lupte împotriva jihadiștilor și i-au spsus că 'Te vom trimite pe tine și Apachul tău în focurile iadului'.

Foto: Hepta

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter