Prințul George, la un pas să fie răpit de o celulă teroristă. Casa Regală este în stare de șoc

Publicat pe

De când Prințul George a început școala, Casa Regală s-a confruntat cu mai multe probleme, însă cea mai mare spaimă au trăit-o în momentul în care cel mic a fost în pericol să fie răpit de membrii unei celule teroriste.

Potrivit presei din Regat, dar și a celei de peste ocean, Scotland Yard ar fi confirmat că a dejucat la limită planul și că a efectuat arestări, iar din acest motiv securitatea la școala unde merge micuțul Goerge a fost sporită.

Kate Middleton și Prințul Wiliam sunt șocați de cele întâmplate, iar veștile au afectat-o și mai mult pe ducesă care este însărcinată în 3 luni și oricum avea probleme cu grețurile severe. Se pare că planul de răpire era unul destul de complicat și a fost pus la punct încă din vară până la cel mai mic detaliu.

Vezi și: Lidia Buble, declarație de dragoste în direct la TV pentru Răzvan Simion – VIDEO

Se pare că jaful de la școala Battersea nu a fost unul întâmplător. Printre bunurile care au fost furate se numărau și planurile de arhitectură ale clădirii, ceea ce le-a pus un semn de întrebare anchetatorilor. Ca țap ispășitor ar fi fost folosită o femeie cu probleme psihice, pe numele ei Louide Chantry, iar declarațiile femeii i-a ajutat pe Scotland Yard să facă arestări, scrie libertateapentrufemei.ro.

Potrivit anchetatorilor, răpitorii ar fi vrut să ceară 50 de milioane de dolari răscumpărare pentru prințul George. Informațiile au fost obținute în urma unor interogatorii.

Toate aceste vești au făcut-o pe Kate Middleton să cedeze nervos și i-a cerut lui William să îl retragă pe George de la școală și să se mute în Norfolk, unde copiii ar beneficia de profesori privați.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter