Prinţul Louis a fost botezat. Kate Middleton şi Meghan Markle s-au întrecut în ţinute

Publicat pe

Prinţul Louis a fost botezat. Louis Arthur Charles, născut pe 23 aprilie 2018, a fost botezat pe 9 iulie în cadrul unei ceremonii restrânse ce a avut loc la Capela Regală a Palatului St. James. Doar apropiaţii au paricipat! Iată imagini inedite de la fericitul moment! 

Prinţul Louis Arthur Charles, al treilea copil al lui Kate Middleton şi al Prinţului William, a fost botezat pe 9 iulie, în cadrul unei ceremonii restrânse. Toate privirile au fost furate de micuţ, dar şi de mama sa şi de Meghan Markle.

Ceremonia a fost oficiată de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, care i-a botezat şi pe fraţii mai mari ai lui Louis, prinţul George (4 ani) şi prinţesa Charlotte (3 ani). La eveniment au participat doar prietenii apropiaţi şi membrii familiei regale britanice. O absenţă notabilă a fost a Reginei Elisabeta a II-a (92 de ani), motivată de agenda încărcată a suveranei. Nici Ducele de Edinburgh (97 de ani) nu a fost prezent.

Botezul a impresionat deoarece a marcat şi prima apariţie publică a familiei de Cambridge în formula completă de cinci. Ducesa Kate Middleton (36 de ani), care a afişat un zâmbet pe tot parcursul ceremoniei, a ales o rochie albă, creaţie a designerului său preferat, Alexander McQueen, cel care i-a asigurat ţinutele şi la botezul celorlalţi doi copii ai săi. Ea şi-a accesorizat rochia cu o pălărie sofisticată marca Jane Taylor.

Prinţul William a purtat un costum foarte elegant. Acesta a apărut la botez cu Prinţul George şi micuţa Charlotte. Unchii preferaţi ai celor doi, Meghan şi Harry, au participat. Ducesa de Sussex a avut o apariţie impecabilă, optând pentru o rochie verde-măslin, creată de Ralph Lauren.

Prinţul Louis a fost botezat. Kate Middleton şi Meghan Markle s-au întrecut în ţinutePrinţul Louis a fost botezat. Kate Middleton şi Meghan Markle s-au întrecut în ţinute

Prinţul Harry, cadou de 9.000 de euro pentru nepotul său

Prinţul Harry i-a cumpărat Prinţului Louis prima ediţie a cărţii „Winnie The Pooh, din anul 1926. Volumul lui A.A. Milne a costat 8.000 de lire sterline, echivalentul a 9.000 de euro, potrivit presei britanice, şi a fost achiziţionat de la un comerciant de cărţi rare din Londra.

Mai mult decât atât, Prinţul Harry şi soţia sa, Ducesa de Sussex Meghan Markle, şi-au propus să pună la punct o bibliotecă pentru cei mici, formată din volume originale, amândoi fiind mari iubitori de poveşti.

Pippa Middelton, apariţie umitoare la botezul nepotului

Pippa va deveni mamă la 34 de ani. Sora ducesei a sosit la botez împreună cu Lucy Middleton, verișoara ei și-a lui Kate și una dintre cele șase persoane alese să fie părinții spirituali ai micuțului Louis, în vârstă de 11 săptămâni.

Aceasta este însărcinată în luna a patra. Pippa a ales să poarte o rochie în nuanțe deschise de bleu, în onoarea băiețelului care a fost botezat.

Foto: Northfoto 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter