Prințul Paul și Prințesa Lia și-au luat rămas bun de la Regele Mihai la Palatul Regal

Publicat pe

Sicriul în care se află Regele Mihai, ultimul monarh al României, a ajuns în seara de 13 decembrie la Palatul Regal. Prințul Paul Lambrino și Prințesa Lia au sosit imediat pentru a-şi lua rămas bun! 

Prințul Paul și Prințesa Lia și-au luat rămas bun de la Regele Mihai în seara de 13 decembrie. Alături de ei a fost şi fiul lor, Carol Ferdinand. Toţi trei au trecut pe la catafalcul de la Palatul Regal, unde se află şi acum depus sicriul cu trupul Regelui Mihai. Aceştia au stat la coadă şi au socializat cu cu persoanele aflate deja acolo.

Paul Lambrino, cunoscut și ca Paul-Philippe de Hohenzollern sau chiar Prințul Paul al României, deși nu este membru al Casei Nobiliare de Hohenzollern-Sigmaringen și nici al Casei Regale de România, este fiul lui Mircea Grigore Carol Lambrino (cunoscut drept Mircea Grigore Carol de Hohenzollern, 1920–2006), fiul prințului Carol al României. S-a născut pe 13 august 1948, la Paris, în Franța.

Liderii Casei Nobiliare de Hohenzollern-Sigmaringen nu au acordat vreodată calitatea de membru lui Paul Lambrino sau tatălui său. Nici conducerea Casei Regale de România nu a făcut acest lucru, astfel că solicitarea acestuia de a fi recunoscut drept succesor legitim la Tron apare ca nefondată, cf. wikipedia.org.

Paul și Lia s-au căsătorit în anul 1995, la Mănăstirea Cașin din Capitală, noteaza libertatea.ro.

Foto: Libertatea, Captura TV

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter