Proba costumului de baie! Adelina Pestrițu sau Delia - Care este vedeta cu cel mai lucrat abdomen?

Publicat pe

Un abdomen plat și bine lucrat este un must have în această vară, așa că vedetele țin cont de acest detaliu și nu ezită să le arate tuturor că au o siluetă de invidiat. Dar oare cine are cel mai hot abdomen?

Delia și Adelina Pestrițu sunt cele care au dat startul vacanțelor în acest sezon. Amândouă s-au bucurat de soare, plajă și de ape turcoaz încă dinainte ca la noi să fie vreme de bronzat, așa că amândouă s-au pregătit din timp pentru proba costumului de baie și nu au dat greș.

Adelina Pestrițu este una dintre vedetele care se antrenează intens pentru a avea o siluetă perfectă. Are un antrenor care vine la ea acasă pentru a face exerciții și are grijă ce mănâncă, chiar dacă mai are unele scăpări. De curând s-a întors din Thailanda, unde a petrecut o vacanță de vis, iar pozele de acolo sunt wow! Pe lângă peisaje, abdomenul Adelinei le-ar face invidioase pe majoritatea domnișoarelor.

Citește și: Andreea Marin – Sexy la piscină. Cum arată vedeta la 42 de ani într-o ţinută sumară!

Delia a fost criticată în ultimul timp că s-ar fi îngrășat și nu mai are grijă de silueta ei, însă ultima fotografie cu artista în costum de baie le-a închis gura multor răutăcioși. Delia a fost în vacanță în Grecia, iar de curând a postat o imagine cu ea în care le arată tuturor silueta sa, dar și abdomenul plat și lucrat.

Cine credeți că are un abdomen mai frumos, Delia sau Adelina?

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter