O mai ții minte pe Raluca de la trupa Angels? După 5 nașteri, a hotărât să se relanseze în muzică!

Publicat pe

Raluca Blejușcă, ex-Angel, se relansează în industria muzicală. De 10 ani a dispărut din lumina reflectoarelor, asta după ce a cunoscut succesul în trupa „Angels”. În anii 2000 făcea furori cu vocea sa, dar şi apariţia extravagantă a acelor ani. Acum, Raluca vrea să cucerească din nou publicul!

Anii au trecut, dar publicul încă îşi aduce aminte de vocea deosebită a Ralucăi, cea care a făcut furori pe scena de anul acesta de la Cerbul de Aur. Mulţi ştiu melodia pe care ea o interpreta alături de colega sa, „Asa’s baietii”.

S-a maturizat, are o familie frumoasă, dar, după 10 ani, vrea să revină în atenţia iubitorilor de muzică. pregăteşte surprize mari.

Raluca Blejușcă, la Cerbul de Aur

Raluca a participat la concursul Cerbul de Aur de anul acesta, unde a câștigat premiul pentru Interpretare. Totodată, ea a luat decizia de a-și relansa cariera muzicală. La cei 32 de ani ai săi, fosta componentă a trupei Angels, este căsătorită și are cinci copii: „Nu e vorba despre curaj, curaj am, cu îndrăzneala stau mai prost. Într-adevăr am cântat de la 9 ani până la 20. Intens, adică săptămânal eram pe scenă, cu concerte, interviuri, filmări, după care am simțit nevoia de o pauză. Am urmat Facultatea de Asistență Socială și Sociologie, apoi un Master pe Consiliere în Asistență Socială, după care a venit familia, primul copil, al doilea, al treilea, acum am cinci copii și vă dați seama că am avut nevoie de liniște, ca să mă pot ocupa de ei', a declarat Raluca pentru Libertatea.

Mai mult decât atât, ea lucrează la un nou album.

„Vreau să-mi reiau activitatea artistică. Eu deja de doi ani lucrez la un album, este gata, numai că tot ce s-a făcut la studio vreau să transpunem live cu orchestra, să fie un album 100% live.”, a mai povestit aceasta pentru sursa citată.

Foto: Facebook/Cerbul de Aur-Dumitru Angelescu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter