Raluka a avut probleme la rinichi pe parcursul emisiunii "Asia Express". Medicii au intervenit

Publicat pe

Raluka a avut probleme la rinichi pe parcursul emisiunii „Asia Express”. Împreună cu Ana Baniciu, cântăreaţa a câştigat competiţia şi premiul în valoare de 30.000 de euro. Ne-a dezvăluit în exclusivitate că a avut probleme la rinichi. A avut nevoie de ajutorul medicilor!

Luptătoare, curajoasă, Raluka a ascuns faptul că a avut probleme de sănătate pe parcursul competiţiei. Părea că totul e bine, că face faţă oricărei probe extreme. A ieşit acum la iveală faptul că a avut complicaţii la rinichi şi a avut nevoie de ajutorul medicilor care au intervenit imediat.

În exclusivitate, Raluka ne-a dezvăluit la Interviurile VIVA! momentele mai puţin plăcute prin care a trecut. Ana Baniciu, colega şi prietena sa, a susţinut-o mereu.

„Nici nu s-a spus la televizor despre asta, eu eram fericită că nu s-a aflat. Ideea este că eu am avut probleme cu rinichii de mai mult timp. În fine…o să o rezolv la un moment dat. Am făcut un tratament, am avut nişte probleme destul de grave. Acolo din când în când mă mai blocam. Simţeam că mi se blochează rinichiul şi nu puteam să mă mai mişc. Era o durere d-asta…aveai o gheară care se prindea acolo. (…) De fiecare dată când aveam un moment d-asta, eu mă ascundeam de ea”, a declarat Raluka.

 

Ce fac Raluka și Ana cu banii pe care i-au câștigat la 'Asia Express'

Premiul cel mare a fost în valoare de 30.000 de euro, iar Ana și Raluka deja s-au gândit ce vor face cu banii pe care i-au câștigat la 'Asia Express'. Cele două vor fi vecine pentru că vor locui în curând în același bloc. Ana Baniciu și Raluka au dat deja avansul pentru apartamentele pe care le voiau.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter