Raluka a povestit despre relaţia cu iubitul misterios: "M-a susţinut mereu"

Publicat pe

Raluka a povestit despre relaţia cu iubitul misterios. De aproape doi ani de zile, Raluka este într-o relaţie. Ea ne-a povestit cum au relaţionat în timpul în care ea a fost în Asia. Nu a putut avea mereu telefonul cu ea, aşa că se auzeau foarte rar! 

Ştiai că are iubit? Raluka ne-a povestit cum decurge relaţia sa sentimentală. A fost în Asia din noiembrie în decembrie, aşadar departe de iubit. El a avut grijă de părinţii ei!

„Ne iubim de nu mai putem. Cu dragostea pentru muzică stăm foarte bine. Eu sunt cu cineva şi asta se ştie deja. Sunt fericită. (…) Mai aveam momente când îi spuneam Anei că îmi e dor de el. Mă susţine. M-a susţinut mereu. E foarte important pentru că atât timp cât eu am fost plecată el a stzat lângă familia mea. Îi ajuta cu ce aveau nevoie. I-am spus iubitului că voi pleca, a înţeles. De doi ani, cu o pauză mai aşa. (…) Îmi scria tot timpul că e greu. Reuşeam să ne înţelegem când prindeam telefonul”, a spus în exclusivitate Raluka la Interviurile VIVA!.

 

Ce fac Raluka și Ana cu banii pe care i-au câștigat la 'Asia Express'

Premiul cel mare a fost în valoare de 30.000 de euro, iar Ana și Raluka deja s-au gândit ce vor face cu banii pe care i-au câștigat la 'Asia Express'. Cele două vor fi vecine pentru că vor locui în curând în același bloc. Ana Baniciu și Raluka au dat deja avansul pentru apartamentele pe care le voiau.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter