Raluka şi Ana Baniciu sunt precum surorile. Decizia pe care au luat-o împreună

Publicat pe

Raluka și Ana Baniciu, pe care telespectatorii Antenei 1 le vor vedea în postura de concurente la Te cunosc de undeva!', sunt foarte bune prietene în viața de toate zilele. Cele două cântărețe s-au împrietenit pe parcursul Asia Express', emisiune pe care, de altfel, au și câștigat-o.

Acum ieșim împreună la cafea, la film, la o plimbare sau la masă', spune Raluka.

Decizia să participe la Te cunosc de undeva!', unde vor cânta în duet, au luat-o tot împreună. La ruletă le-ar plăcea să le pice trupe românești din trecut, precum Blondy. Sau… Mircea Baniciu. Ar fi haios să-l imit pe tata. E singurul personaj pe care știu de unde să-l apuc. Cu restul, mai vedem', spune Ana, fiica celebrului interpret și compozitor Mircea Baniciu.

Amândouă sunt nerăbdătoare să intre în pielea primelor personaje și promit să se distreze foarte tare. „Avem o gașcă mișto, colegii sunt foarte haioși și sunt sigură că vom râde foarte mult la filmări', spune Ana. Cu siguranță o să ne distrăm foarte tare', adaugă Raluka.

Ce fac Raluka și Ana cu banii pe care i-au câștigat la 'Asia Express'

A fost o mare surpriză pentru telespectatori când au văzut că cele două fete au câștigat emisiunea care a strâns sute de mii de români în fața televizorului. După ce au câștigat, mulți s-au întrebat ce fac Raluka și Ana cu banii pe care i-au câștigat la 'Asia Express'. Fetele au fost invitate la Interviurile VIVA!, unde au dezvăluit detalii interesante din timpul competiției.

Foto: PR

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter