Ramona Gabor a vorbit despre căsătorie și copil: ”Am aşteptat trei ani”

Publicat pe

Nu mai este o noutate faptul că sora mai mică a Monicăi Gabor nu mai este singură. După ce a recunoscut că are iubit, Ramona Gabor a vorbit despre căsătorie și copil. Aceste lucruri sunt foarte importante pentru ea, iar orice decizie pe care o ia trebuie să fie una foarte bună și de durată.

Toată lumea se întreabă ce se întâmplă cu vedeta, mai ales de când aceasta a părăsit România pentru un trai mai bun în Emiratele Unite Arabe. Ramona Gabor s-a stabilit în Dubai, însă recent s-a mutat în America, acolo unde și sora ei, Monica Gabor, locuiește împreună cu iubitul ei, Mr. Pink.

'Nu sunt măritată şi nici însărcinată, îmi doresc o familie, dar vreau să fiu atentă cu ce bărbat o să îmi petrec restul vieţii, pentru mine căsătoria este sacră. Sunt cu cineva, nu am astfel de gânduri momentan. Trei ani de zile am fost singură. Am aşteptat trei ani să găsesc pe cineva şi momentan sunt fericită. Nu m-am gândit să renunţ deloc la standardele mele. Nu am o relaţie secretă, nu am ce să ascund, dar nici nu stau să arăt lumii întregi de cine sunt îndrăgostită.”,  a declarat Ramona Gabor într-o emisiune TV.

Are o siluetă de invidiat, dar nu ține dietă

Sora mai mică a Monicăi Gabor arată foarte bine, iar pentru asta uneori face sacrificii. Vedeta nu ține diete, însă atunci când vede că se îngrașă are o tactică specială. „Mai fac şi sală, îmi place să alerg în aer liber. Nu ţin diete îmi este greu să renunţ la mâncare, dacă mă îngraş un pic pentru o lună încerc să fiu vegană.', a mai dezvăluit Ramona Gabor.

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter