Răspunsul lui Alex Velea când a fost întrebat de arest. Reacția neașteptată a Antoniei

Publicat pe

Formează o familie frumoasă, iar cei doi știu totul unul despre celălalt. Antonia și Alex Velea au împreună doi băieți minunați care au moștenit ce e mai frumos de la ambii părinți. Cei doi artiști au luat parte la un joc și au dat cele mai sincere răspunsuri. 

Una dintre întrebările care le-au fost adresate a fost dacă au fost arestați vreodată, iar răspunul lui Alex Velea a făcut-o pe Antonia să aibă o reacție neașteptată. „Am fost arestat într-o închisoare a dragostei, aici în stânga mea. Eu sunt prizonierul iubirii de atunci.', a spus cântărețul. Imediat după ce Alex Velea a dat acest răspuns sub forma unei declarații de dragoste, Antonia și-a dat ochii peste cap, evident, totul sub formă de glumă.

Nici Antonia nu s-a lăsat mai prejos și a spus și ea motivul pentru care a fost arestată. 'Pe mine m-au arestat pentru că au zis că sunt bombă', a spus cântăreața. Noi o credem pe cuvânt! Frumusețea ei este ilegală!

Dominic cântă alături de părinții lui

Alex Velea, Antonia și Lino Golden au lansat o nouă melodie care se numește 'Sahara', iar vocea lui Domnic este cea care se aude la începutul piesei. 'Am cântat alături de iubita mea, iar mai nou vocea lui Dominic apare pe piesa Sahara. Eram la studio și Antonia înregistra. Dominic și-a dorit foarte mult să își pună căștile și să tragă și el o voce la microfon și din vocile alea, Alex Cotoi le-a lucrat puțin și a făcut un soi de sample. Și așa începe piesa noastră', a povestit Alex Velea.

Citește și: Antonia şi-a vizitat fiica în Italia. Cine a însoţit-o pe artistă la întâlnirea cu Maya – FOTO

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter