Răspunsul pe care i l-a dat Dolly Parton lui Adele, după ce a fost imitată

Răspunsul pe care i l-a dat Dolly Parton lui Adele

Adele a imitat-o pe Dolly Parton, iar celebra artistă s-a costumat la fel ca vedeta muzicii country. Două dintre cele mai bune cântărețe au fost conectate cu ajutorul rețelele de socializare și a fost magie pură.

Adele este o fană înfocată a legendarei cântărețe Dolly Parton, iar ca un noroc chior, Dolly Parton este și ea fana lui Adele. Artista o admiră atât de mult pe artista de muzică country încât s-a îmbrăcat la fel ca ea și a postat imaginile pe Instagram. Cu un costum roz, perucă blondă și o chitară, Adele și-a surprins fanii.

„Incontestabila regină a cântecului, Dolly Parton! Te iubim! Ne dorim să avem măcar o părticică din abilitățile tale. Ai fost eroina serii noastre! Eroina vieții mele. Te voi iubi mereu, a fost mesajul lui Adele.

 

The effortless queen of song, Dolly Parton! We love you! We wish We could possess an ounce of your ability. You were the hero of our night! A hero of my life. I’ll always love you x

A post shared by Adele (@adele) on

Dolly Parton i-a răspuns artistei după ce a văzut imaginile fabuloase. 'Adele, tu ești fabuloasă! Te voi iubi întotdeauna', a fost mesajul transmis de regina muzii country. Dolly Parton a comentat și la postarea lui Adele de pe Instagram: 'Și eu te voi iubi mereu'.

 

FOTO: Hepta

Diana Stamen