Războiul dintre Maria Sharapova și Eugenie Bouchard continuă. Iată ce a declarat Bouchard despre rusoaică la Madrid Open!

Publicat pe

Războiul dintre Maria Sharapova și Eugenie Bouchard continuă și după confruntarea din turul doi de la Madrid Open. Canadianca a învins-o pe Sharapova cu scorul de 7-5, 2-6, 6-4 și nu s-a abținut să nu o atace din nou pe rusoaică.

După ce Maria Sharapova a fost depistată pozitiv cu meldonium, Eugenie a declarat despre ea că este o trișoare și în continuare își susține acuzațiile. Mai mult, aceasta crede că rusoaica nu trebuia reprimită în sport. Eugenie a declarat că multe jucătoare de tenis cu care nu a vorbit până acum au încurajat-o înainte de meci și spune că părerea proastă despre Sharapova este neschimbată.

„Nu mi-am schimbat părerea despre ea. Am avut o motivaţie suplimentară pentru acest meci. Mai întâi pentru că nu am învins-o niciodată. Dar şi ţinând cont de circumstanţe. Înainte de meci, numeroase jucătoare au venit în vestiar şi mi-au urat baftă, jucătoare cu care nu vorbesc de obicei. Am primit mesaje de la oameni, care m-au încurajat. Multă lume are părerea mea, dar s-a temut să o exprime. Voiam să mă impun nu doar pentru mine, ci pentru toţi aceşti oameni', a spus Eugenie Bouchard.

Deși nu i-a picat bine că jucătoarea de tenis canadiancă a învins-o după tot ce a declarat despre ea, Sharapova nu răspunde acuzațiilor și este optimistă că în viitor va reuși să revină la forma pe care o avea înainte de suspendare.

„M-aş îngrijora dacă aş sta aici şi aş spune că-s fericită după ce am pierdut un meci, indiferent că este vorba de primul tur sau o finală. Sunt o competitoare. Când munceşti multe ore pe zi este pentru a câştiga meciuri. Nu a fost o zi bună, sunt dezamăgită. Dar asta mă va face o jucătoare mai bună. Aşa voi câştiga mai multe turnee şi mai multe Grand Slam-uri', a spus Sharapova după meci.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Excesele din perioada de suspendare se văd! Maria Sharapova revine pe terenul de tenis. Așa arată acum!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter