Răzvan şi Dani nu mai prezintă „X Factor”. Primele lor declaraţii

Publicat pe

Rãzvan şi Dani nu mai prezintă „X Factor'. Anunţul este oficial. Cei doi prezentatori au făcut publică vestea că show-ul atât de urmărit de români nu va mai fi prezentat de ei. Rămâne de văzut cine îi va înlocui. Primele lor declaraţii!

După şapte sezoane, Răzvan şi Dani se despart de proiectul „X Factor', de la Antena 1. „Simplu, direct, de anul acesta nu mai prezentăm X Factor. Au fost şapte ani minunaţi. Au fost şapte ani de emoţie pură. Au fost şapte ani de poveşti de viaţã. Timpul trecut al verbului nu înseamnă pentru noi renunţare, ci doar o rearanjare a ideilor. Mulţumim!', au declarat vedetele Antena 1.

„X Factor' va reveni la Antena 1 în această toamnă cu cel de-al optulea sezon. Noul prezentator al show-ului va fi ales în scurt timp, în urmă mai multor probe organizate de echipa de producţie. Cel de-al optulea sezon pregãteşte surprize nu doar la nivelul componenţei echipei, cât şi la nivelul conţinutului şi promite un spectacol de zile mari.

Răzvan Simion – Cum îşi comentează propriile apariţii din revista VIVA!

De-a lungul timpului, şi Razvan Simion şi Dani Oţil au realizat shooting-uri foto pentru revista noastră. Iată ce spune el! „Nici barbă nu aveam, nici păr alb'

Foto: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter