Reacţia Iulianei Doroftei, marea învingătoare, după câştigarea celui de-al treilea sezon „Bravo, ai stil!”

Publicat pe

Spectacol total și emoții uriașe au fost ieri, 17 decembrie, la marea finală a celui de-a al treilea sezon „Bravo, ai stil'! Iuliana Doroftei este marea câştigătoare a concursului!

După patru luni în care mai multe concurente au evoluat din toate punctele de vedere, expunandu-și alegerile vestimentare, viziunile, părerile, obiecțiile, mereu aflate sub „lupa' instransigenta a celor patru jurați – Iulia Albu, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Răzvan Ciobanu,  telespectactatorii au decis, în sfârșit, cine merită să poarte coroana.

Iuliana a fost desemnată drept Cea mai stilată femeie din România și a intrat în posesia sumei de 100.000 de lei, întrunind 57,3%  din voturile telespectatorilor. Emiliana, pe locul secund, a obținut 42,7% din voturile telespectatorilor.

Reacţia Iulianei, după câştigarea marelui premiu „Bravo, ai stil!”

„Dragii mei, suntem învingători!!! Vă iubesc din tot sufletul și va mulțumesc tuturor❤️❤️', a scris pe Instagram Iuliana care a avut lacrimi în ochi în momentul în care a aflat că ea este cea care a câştigat competiţia.

Tânăra s-a remarcat de-a lungul show-uluiprin elegantă, delicatețe și, așa cum au susținut jurații în această Gala finală, a demonstrat că a evoluat extraordinar de la față timidă, nesigură, la o femeie în toată puterea cuvântului, stăpână pe alegerile ei, stilistice și nu numai.

Reacţia Iulianei Doroftei, marea învingătoare, după câştigarea celui de-al treilea sezon „Bravo, ai stil!'Reacţia Iulianei Doroftei, marea învingătoare, după câştigarea celui de-al treilea sezon „Bravo, ai stil!'

Citeşte şi: Angelina Jolie, sexy şi provocatoare într-o rochie versatilă, neagră – I-a avut pe copii alături

Foto: PR, Instagram

Cristina Pîrvu 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter