Reacția Simonei Halep, după publicarea caricaturii din Charlie Hebdo: ”Nu vreau...”

Publicat pe

Publicația franceză de satiră au ironizat-o pe Simona Halep, printr-o caricatură, în stilul loc caracteristic, însă mesajul transmis de această publicație internațională a înfuriat toți susținătorii jucătoarei de tennis. După situațiile din ultima perioadă, în care românca a fost în centrul atenției, Simona Halep a reacționat și a răspuns întrebărilor puse de jurnaliști.

Românii sunt mândri de Simona Halep și de performanțele sale sportive. Jucătoarea de tenis a reușit să câștige primul său Grand Slam, iar asta bucurat pe toată lumea. Simona Halep este numărul unu mondial, iar românii au cu ce se lăuda. Recent, în publicația franceză de satiră, Charlie Hebdo, Simona Halep a fost ironizată. În desenul realizat de această publicație, românca noastră apare cu trofeul în mână, câștigat la Paris în urmă cu aproximativ o săptămână, iar mesajul este 'Fiare vechi, fiare vechi'.

Mesajul transmis de publicația franceză a înfuriat românii de pretutindeni. Jucătoarea de tenis a fost astăzi prezentă la prima ediție a turneului de hochei pe gheață Simona Halep Challenge. Întrebată de jurnaliști, Simona Halep a reacționat, după apariția caricaturii din Charlie Hebdo. „Nu vreau să comentez acest lucru. Nu sunt în măsură să zic nimic despre acest lucru', a fost reacția Simonei Halep.

Caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo

Caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo

Reacția Simonei Halep, după ce Gabriela Firea a fost huduită pe Arena Națională

Situația mai puțin plăcute de zilele trecute de pe Arena Națională a făcut mare vâlvă în rândul lumii. În timp ce Simona Halep se afla pe scenă, în fața a sute de români care au venit să o vadă, Gabriela Firea a fost huiduită de întreaga mulțime. Jucătoarea de tenis a răspuns întrebărilor jurnaliștilor, chiar dacă unele au fost puțin mai dificile.

„Nu fac politică. Nu vreau să spun nimic despre acest lucru. Eu am mers să împărtășesc această bucurie de a arăta trofeul oamenilor care au venit și pentru ei am răspuns invitației', a fost răspunsul dat de Simona Halep.

FOTO: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter