Reacţiile familiei regale britanice la naşterea noului membru

Publicat pe

După o zi de travaliu, ducesa de Cambridge, soţia prinţului William, a născut un băieţel la maternitatea St. Mary din Londra. Toata lumea aştepta cu sufletul la gură marele moment, iar anunţul oficial a fost făcut luni, 22 iulie, seara. Iată reacţiile familiei regale britanice la naşterea noului membru!

 

The Royal Family Attends the Jubilee Thanksgiving Service

 

Aşa cum era de aşteptat, Prinţul William al Marii Britanii a declarat că atât el, cât şi soţia sa, Catherine, sunt „mai fericiţi ca niciodată”. Prinţul William a asistat la naştere şi şi-a petrecut noaptea la spitalul St. Mary alături de soţia sa şi de bebeluşul regal, în ciuda faptului că cei mai mulţi taţi din Marea Britanie nu au voie să petreacă noaptea la spital alături de soţiile lor, informeaza BBC.

 

Ducesa KATE a născut un băieţel!

 

Prinţul Charles (64 ani), care ocupă prima poziţie în ordinea de succesiune la tronul britanic, a declarat imediat după naştere: „Atât eu, cât şi soţia mea, suntem copleşiţi de bucurie după venirea pe lume a primului meu nepot. Este un moment incredibil de special pentru William şi pentru Catherine, iar noi suntem entuziasmaţi pentru ei, în ziua în care s-a născut primul lor fiu”.

 Prince Charles Visits A Cancer Center Clinic ***FILE PHOTOS***

 

Regina Elizabeth a II-a, proaspăt devenită străbunică, a aşteptat naşterea bebeluşului la reşedinţa sa din Londra, Palatul Buckingham, unde s-a întors luni după-amiază, după un weekend petrecut la castelul Windsor.

 

8 lucruri despre bebeluşul regal

 

Royal Ascot 2013

 

Bebeluşul s-a născut la ora locală 16.24 (18.24, ora României) şi a avut la naştere greutatea de 3,79 kilograme. Conform CNN, numele bebeluşului regal ar putea fi anunţat în momentul în care acesta va părăsi, alături de mama sa, ducesa de Cambridge, clinica St. Mary din Londra. În 1948, britanicii au fost nevoiţi să aştepte aproape o lună pentru a afla prenumele prinţului Charles.

 

Foto: Hepta

 

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter