Real Madrid s-a calificat în finala Champions League. Iată cum sărbătorește Cristiano Ronaldo victoria pe melodia celor de la Fly Project!

Publicat pe

Real Madrid s-a calificat în finala Champions League unde o va întâlni pe Juventus. Meritul cel mare îi revine lui Cristiano Ronaldo, care a înscris 3 goluri în tur și i-a ușurat munca echipei sale la meciul de pe stadionul lui Atletico. Dar oare portughezul a petrecut din nou pe melodia celor de la Fly Project?

Deși Atletico Madrid – Real Madrid s-a terminat cu scorul de 2-1, Real s-a calificat în finala Champions League în urma hattrick-ului pe care Ronaldo l-a reușit pe Santiago Bernabeu în tur. Pe 3 iunie, galacticii îi vor întâlni pe cei de la Juventus, după 19 ani, într-o nouă finală a Ligii. În 1998, Realul câștiga cel de-al 7-lea trofeu în fața italienilor.

Victoria de miercuri sigur a fost sărbătorită cu mare fast de către jucătorii de la Real Madrid și ne întrebăm dacă Ronaldo a mai dansat și acum la fel pe melodia „Toca Toca' a celor de la Fly Project, așa cum a făcut-o și în octombrie 2016.

Pe atunci, Ronaldo s-a filmat în timp ce sărbătorea o victorie a Realului și dansa în autocar, pe fundal auzindu-se „Toca Toca'. Băieții de la Fly Project au distribuit clipul care a strâns peste jumătate de milion de vizualizări.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Cristiano Ronaldo este acuzat că a violat o tânără în Las Vegas

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter