Reducerile de iarnă! Părerea specialistului şi cele mai bune oferte din magazine

Publicat pe

Reducerile de iarnă au început de o bună perioadă! Magazinele se întrec în oferte care mai de care. Iată ce ne îndrumă să facem specialistul Ovidiu Buta! Trebuie să îi respectăm sfaturile!

Magazinele ar trebui să îşi înregistreze promoţiile la primării înainte de perioada oficială de soldări, iar preţul redus să fie cel mai mic din ultimele 30 de zile, să includă toate taxele şi să nu fie schimbat în timpul campaniei promoţionale, conform legii.

Cert este că în această perioadă poţi găsi în magazine o mulţime de articole vestimentare, accesorii, pantofi, electronice, gadgeturi şi altele, care, conform politicii magazinului, sunt reduse.

Cu toate acestea, reprezentanţii unui magazin au anunţat că în perioada de soldări totul este la jumătate de preţ, însă inspectorii de la protecţia consumatorului au descoperit şi produse fără discount, informează știrile protv.

Reducerile de iarnă

„Niciodată să nu cumpărați ceea ce se găsiți în coșuri. E un truc de vânzare, se aruncă acolo și aveți senzația că este un chilipir, de multe ori prețul este la fel ca la raft. Mai degrabă trebuie privit acest sezon ca un fel treasure hunting. Nu poți să faci un plan. E bine să verifici întotdeauna că poți să returnezi lucrurile pentru că e perioada în care aduni cele mai mari tâmpenii în garderoba ta.”, ne-a spus Ovidiu Buta în exclusivitate în seria Interviurilor Viva!

Şi la Deichman au început reducerile de ceva vreme! Mergi în magazine sau intră pe www.deichmann.com şi bucură-te de reduceri senzaţionale la articole selecţionate. Cumpără 2 perechi reduse şi pe a treia pereche redusă o primesti GRATUIT, sau cumpără o pereche redusa şi pentru a doua pereche redusa vei primi 50% reducere.

Foto: PR, Hepta

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter