Regina Letizia a Spaniei, apariție de nota 10 la Muzeul Prado, din Madrid

Publicat pe

Regina Letizia a Spaniei, apariție de nota 10 la Muzeul Prado, din Madrid. Soția Regelui Felipe al VI-lea respectă de fiecare dată dress-code-ul regal și, cu o eleganță incredibilă, captează privirile. Iată apariția de acum!

Regele Felipe VI al Spaniei împreună cu Regina Letizia a Spaniei au participat pe data de 19 februarie, ieri, la ceremonia National Sports Awards care a avut loc la Muzeul El Prado, din Madrid.

Regina Letizia a Spaniei, ținută impecabilă

La fiecare apariție publică, Regina Letizia atrage toate privirile. De data aceasta, Majestatea Sa a îmbrăcat o rochie deosebită, kaki, care a avut încoroporată o pelerină de aceeași nuanță. Ca accesorii a optat pentru o pereche de stiletto din piele de șarpe și o poșetă. Regina Letizia nu s-a încărcat cu bijuterii prețioase, a renunțat la ele.

Citește și:

Ce nume vor purta gemenii Elenei Udrea. Primele declarații ale viitorului tătic

Regina Letizia a Spaniei, apariție de nota 10 la Muzeul Prado, din MadridRegina Letizia a Spaniei, apariție de nota 10 la Muzeul Prado, din Madrid

Foto: Hepta

Cristina Pîrvu 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter